May 7, 20168 yr Author sva tri gola koja smo primili se lako moglo izbeci ali eto...to je ovosezonski chelsea.
May 7, 20168 yr Samo da im to raspolozenje potraje jos neki dan. Ako uopste bude bilo vazno... To će biti poslednja utakmica na Boleynu. Kontam da će pre polomiti jedno tri lobanje i četiri noge nego što će odigrati ovako beskrvno kao protiv Svonsija.
May 7, 20168 yr Imam neki osećaj da će rafin njukasl biti hit sledeće sezone, u čempionšipu Njuka u cempionsipu je napokon tim za Rafin kalibar. Da ga vidimo...
May 7, 20168 yr Imam neki osećaj da će rafin njukasl biti hit sledeće sezone, u čempionšipu Zna Rafa sta radi, uskoro ce championship po imenima da bude jaci nego premier liga.
May 7, 20168 yr Stoji da je druga liga po jačini na tom nekom evropskom nivou, svakako nije za sprdnju
May 7, 20168 yr Stoji da je druga liga po jačini na tom nekom evropskom nivou, svakako nije za sprdnju +1 ko spanska treca;)
May 7, 20168 yr To će biti poslednja utakmica na Boleynu. Kontam da će pre polomiti jedno tri lobanje i četiri noge nego što će odigrati ovako beskrvno kao protiv Svonsija. I to jeste. Ako City sutra kiksne, a ni mi ne dobijemo West Ham to ce biti tako tipicno za Van Gaalov United...