Jump to content
IGNORED

Premier League 15/16


189-

Recommended Posts

Mančester će možda da dobije WHU, možda neće, sve je moguće, ali još jednom ponavljam...nema šanse da WHU bude nemotivisan ili ne daj Bože da puste. Poslednja utakmica na stadionu na kom su domaćini 112 godina.

.

Sad me secanje ne sluzi najbolje ali jeste vi vratili za onaj opstanak u ligi pre desetak godina pobedom u zadnjem kolu na Traffordu? :fantom:

 

I gde bas sad pade to oprastanje od stadiona, koji ja btw vise pamtim kao Upton Park. Do pre koju godinu iskreno nisam ni cuo za Boleyn, pomislio da su promenili stadion kad se taj naziv naprasno odomacio medj ovdasnjim "komentatorima" :unsure:

Link to comment
  • Replies 16.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Weenie Pooh

    1541

  • John Coltrane

    1224

  • ducca

    1012

  • MancMellow

    929

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nice try :D....Koliko mene sećanje služi, i nerešeno nam je tada radilo, a mislim da su se rezultati tako namestili da  bi smo i sa porazom ostali :D. Na kraju smo bili neki 14. ili 15. Ali jeste  bio neki ludi finiš, bili smo viđeni za ispadanje nekih deset kola pre kraja.

Doduše, ja sam počeo da pratim WHU one sezone pod Grantom kad smo poslednji put ispali, a tokom nastupa u Championshipu sledeće sezone sam baš postao navijač.

 

Stadion je Boleyn Ground. Upton Park je taj deo Londona. Nešto kao Crveni Krst ili Banovo Brdo u Bg.

Link to comment

Kod naših komentatora se odomaćio kad nam je Showtime otkrio Tudore -_-

 

 

Mene BTW nervira kad Anfield (stadion) zovu Anfield Road (ulica). Kao da kažu "Dobrodošli na stadion Humska jedan, dom fudbalera Partizana koji večeras u Intertoto kupu bla bla Novak Đoković idemooo."

Link to comment

Koliko sam ja uspeo da ispratim po netu, ( FB, Tviter ), generalno ljudima nije drago ali uglavnom kontaju da je to neophodan korak ako je želja da se u neko dogledno vreme počne ozbiljnije konkurisati ozbiljnijim imenima u PL ( Bar je to tako predstavljeno njima na ostrvu )

Link to comment

Sad me secanje ne sluzi najbolje ali jeste vi vratili za onaj opstanak u ligi pre desetak godina pobedom u zadnjem kolu na Traffordu? :fantom:

 

Tevezov gol...

Nije sigurno ni da ce City tako lako dobiti Swansea, jer ni oni manje-vise ne lice ni na sta, ali ako ne dobijemo Hammerse to je to.

A LVG-u su nadam se dani odbrojani svakako. Ako ne, crno nam se pise tek

Link to comment

čekaj, zar nema liverpul ligu šampiona preko trijumfa u ligi evrope? ili sam ja sanjao da su tu uveli od ove godine?

Хтео сам само да поредм, како Вест Хем као има најбољу сезону у пола века, а како је та Клопару и његове мученике то благи ужас. Како су критеријуми другачији. Толико.

Link to comment

Kakva su osecanja navijaca glede prelaska na Olimpijski stadion?

 

bilo je nekog nostalgičnog mrsomuđenja u startu ali je svima jasno koliko je ovo veliki korak napred za klub. mislim, za nikakve pare je dobijen ultra moderan, veliki stadion u istom delu delu grada.

 

btw. Karen Brady je danas izjavila da je već prodato svih 50k sezonskih karata za prvu sezonu na Olimpijskom stadionu.

Link to comment

I najavljuju se proširenja, u dve sezone po 6k sedišta, što znači da bi 2018 stadion trebao da bude najveći u Londonu i drugi najveći na ostrvu ( iza Old Traforda )

 

edit: @Sundance Kid, koliko sam ja razumeo, navijači nisu baš oduševljeni atletskom stazom. Btw. Da li ijedan jedini klub u Engleskoj ima stadion sa atletskom stazom?

Edited by Jean-Luc Picard
Link to comment

@Sundance Kid, koliko sam ja razumeo, navijači nisu baš oduševljeni atletskom stazom. Btw. Da li ijedan jedini klub u Engleskoj ima stadion sa atletskom stazom?

 

u prve dve lige sigurno nijedan stadion nema atletsku, a kod nas bi to trebalo da izgleda ovako:

 

olympic-stadium-general-view-rugby-world-cup_3427901.jpg

image.jpg

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...