Jump to content

Premier League 15/16

Featured Replies

Posted

CHtEh4oWIAA3wZA.jpg

pa da pocnemo.

Tottenham u novembru 3 gradska derbija u nizu

Sat Nov 7 Arsenal A
Sat Nov 21 West Ham United H
Sat Nov 28 Chelsea H

prvih 12 kola

2j9w2e.jpg

Poslednjih 5 kola za nas™ banja

5wwn5w.jpg

Добро и значи оваквом спрдњом отварамо трећи по важности топић на подфоруму? :isuse:

jbg, ja spremao uvodni post, ali pretece me prvak™  :( pa evo ga deo kao treci post. ko zna zasto je to dobro...

Edited by MancMellow

• Author

napisi uvod, i nek se stavi tvoj post kao prvi nije problem ;D

pa nije bio nesto mnogo dug, al gotovo sad obrisao sam, okacio sam "graficko resenje"

Sve u svemu, nije strasan raspored ako ne bude kiksa protiv Prslina nakon sto Bilic pusti "Sprem'te se, sprem'te, cekici!" na poluvremenu. Alexis tu vjerovatno nece igrati zbog produzenog odmora.

Arsenal ima zajeban januar - uzastopna gostovanja kod Weenieja i Stokea prije domaceg remija protiv Chelsea - docim na prelazu februar-mart imamo™ gostovanja kod Manca i Mercuzzija sa remijem protiv Swansea na Emiratima izmedju njih.

Sve u svemu, nije strasan raspored ako ne bude kiksa protiv Prslina nakon sto Bilic pusti "Sprem'te se, sprem'te, cekici!" na poluvremenu. Alexis tu vjerovatno nece igrati zbog produzenog odmora.

Arsenal ima zajeban januar - uzastopna gostovanja kod Weenieja i Stokea prije domaceg remija protiv Chelsea - docim na prelazu februar-mart imamo™ gostovanja kod Manca i Mercuzzija sa remijem protiv Swansea na Emiratima izmedju njih.

'Ајде Арле напиши нешто крштено као увод, овај назови навијач Челсија смара за све паре већ другу сезону, својим разбијачким уводима.

Leicester City: Three players sacked following racist sex tape

MajkaTM u Villi

Mnogo teska gostovanja Liverpul ima na pocetku, Stoke, Arsenal, Mutd, Everton, Totenhem, Celsi tim redom.

Добро и значи оваквом спрдњом отварамо трећи по важности топић на форуму? :isuse:

Ili je uvoda bez ili je naslov nakaradan- to neka moda zadnje 2 godine?!

103697291015304560204774.jpg

zašto ti nekad nešto ne započneš? zašto?

Ne valja zapocinjati stvari srijedom!