June 28, 20159 yr Da je u pitanju istorijski minimum bilo je jasno jos na svetskom prvenstvu, ne znam otkud cudjenje.
June 28, 20159 yr Ne znam kakav drugačiji pristup ste očekivali od Dunge. Tako igraju, tako će igrati, tako će prolaziti na takmičenjima.
June 28, 20159 yr Ne samo 1-0, što je najgore branili su i 1-1 i čekali penale. Istorijski minimum A Peru u 1/2 finalu 1) Brazil bez Neymara nije isto što i Brazil sa Neymarom. 2) Logično za Peru, oni su za ovo takmičenje angažovali ovu lažnu devetku: Edited June 28, 20159 yr by ArleKino
June 29, 20159 yr Author Ne znam kakav drugačiji pristup ste očekivali od Dunge. Tako igraju, tako će igrati, tako će prolaziti na takmičenjima. Прошле године било је много незадовољних што се Дунга вратио. Мислим да после овог дебакла тешко може да остане ту где јесте.
June 30, 20159 yr Za finale Čile-Argentina dao bih flajku najboljeg vina, pobegao sa važnog poslovnog sastanka i rekao ženi da idem u biblioteku. izgleda da si pogodio, jos ako plavo bela kohorta skrlja ruzni chile, evo jos jedne flajke od mene.
July 1, 20159 yr Paraguay ponavlja igru iz prve utakmice(2-2); brzo su imali dva gola zaostatka, ali im ovaj gol donosi nadu za novi preokret, u nastavku meca.
July 4, 20159 yr Pocelo finale, ujedno druga utakmica koju cu pogledati. Ne uspjeh da budem budan za ostale :( Elem, Vamos Chile!
July 4, 20159 yr Author Pocelo finale, ujedno druga utakmica koju cu pogledati. Ne uspjeh da budem budan za ostale :( Elem, Vamos Chile! Зато што ниси гледао остале.
July 4, 20159 yr Ja gledam ovde, mada nije nista specijalno: http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-chile-argentina-football-south-america-copa-america-92277.html