Jump to content

Најстарије репрезентативно такмичење на свету 44-ти пут

Featured Replies

Na RTS dnevniku misle da je ovo Copa Libertadores  :mellow:

A evo i parova cetvrtfinala:

Urugvaj - Cile (cet 01.30)

Bolivija - Peru (pet 01.30)

Argentina - Kolumbija (sub 01.30)

Brazil - Paragvaj (sub 23.30)

Dobar mec Chile-Uruguay. Jos da je sudija bio na nivou, bio bi jos bolji. Cavani bezveze dobio drugi zuti karton(bar se na snimku ne vidi, da je udario protivnickog igraca). Drugo iskljucenje, takodje prestrogo, bar u odnosu na kriterijum koji je imao sudija, tokom veceg dela meca.

Domacin dominantan. Puno lepih akcija, koje su uglavnom isle preko Valdivie. Uruguay je bio siguran pozadi, nije dopustio previse sansi, no sa igracem manje je vec bilo upitno, da li ce doci do penala.

Meni je Valdivia postao jedan od omiljenih igraca uopste. Gledao sam ga i u finalu Pauliste, covek je bog fudbala. Upravo im je takav igrac falio na SP. (I ne samo njima.) Cileanski Pirlo.

Male tajne velikih majstora.  :isuse:

• Author

Male tajne velikih majstora.  :isuse:

Брате... :ph34r:

Чиле им до сутра не би дао гол да су остали комплетни.

Bar da ga je pošteno odvalio ako će već da bude isključen, nego ovako bezveze :(

Superpouzdani Independent javlja da je "Gonzalo Jara banned for rest of the 2015 Copa America after he inserted finger into Edinson Cavani's anus" :lol:

• Author

Bar da ga je pošteno odvalio ako će već da bude isključen, nego ovako bezveze :(

Superpouzdani Independent javlja da je "Gonzalo Jara banned for rest of the 2015 Copa America after he inserted finger into Edinson Cavani's anus" :lol:

Већу казну треба да попије.

da ga je ujeo za guzicu...

• Author

da ga je ujeo za guzicu...

Или барем да се сручео на земљу као без свести.

Koji je padez "Cavanus"?

To je svojevremeno radio Moka Slavnic mislim protiv Belova i tako smo tukli CCCP.

Kako su im lose sudije. :isuse:

prva 4-5 penala ne moze bolje bukvalno a onda poslednja cetiri ne moze gore ;D

garayov penal wow