Jump to content
IGNORED

Fantasy PL: група за самопомоћ

Recommended Posts

Posted

Samo junački kroz sunce i polja bez hlada.

15/16 PL fixtures will be revealed on 17/06/15 The new #fpl game should reset with new players around mid-July Season starts on 08/08/15

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

32

• Timmi

20

• malkin

17

• nbg4ever

16

Posted

Ko li ce izdrzati do mid-July?

A tek do 08/08, leleeee....

Posted

oće igrati Ulloa? ako oće, priključujem se!

Posted (edited)

ima ovo, ali nema sanse da igram posto ne mogu da ne shvatim ozbiljno :(  tako sam poceo da igram fantasy kvalifikacija i sad sam 13. u svijetu i prvi u srbiji :isuse:

http://en.u21fantasy.uefa.com/

Edited by Timmi
Posted

Да сам ја био 13. на свету, ја бих то тетовирао. :)

На свакоме кога упознам. :isuse:

Posted

u ovom u21 imate kenjaru! ladno sam imao u svom timu i chambersa i ward prowsea u nekom trenutku ove sezone

Posted

Ovaj, a kako će početi nova fantasy sezona na sajtu? Pravimo timove iz početka ili nešto drugo? Pitam za Prslina.

Posted (edited)

Направим ја Премер, неко други Брод, неко трећи 1 Лигу. Неки индијанац што баца паре на алгоритме који му обезбеђују досадну сезону без могућности да буде шампион али и без страха да ће да испадне отвори топик и у првом посту испрозива великане форумског фантазија плус Моћу. Онда учесници сваке од тих лига шибну ПМ онима ко су направили лиге и у риплају добију шифру. На топику се запљуну да су ушли и то је отприлике то пошто је за класик довољно да је Рос обнови и онда су сви аутоматски у њој.

Што се брзине реаговања у прављењу лига тиче, рецимо да је Премер регистрован током првог сата постојања те могућности. :nobles:

Пошто је потребно да х2х лиге креирају они који играју у њима, отварам конкурс за Креаторе™ Шипа и 1 Лиге. Предност нерумунско држављанство. :fantom:

Edited by Прслин
Posted

Орландо - Ди Си Јунајтед почели пре 12 минова.

Мислим да ћу почети да пратим ову МЛС. Играју у идеалним терминима и током згодних месеци. Мирно гледање преноса гарантовано. Питам се какав им је фантази и пошто ли је Ђовинко из Торонта. :fantom:

Posted (edited)

sutra fixtures

Edited by Timmi