May 30, 20159 yr Kejnara nastavlja da terorise, ovaj put Australijance. Nema sanse da ga sad prodam...
May 30, 20159 yr Kejnara nastavlja da terorise, ovaj put Australijance. Nema sanse da ga sad prodam... al ćeš da profitiraš, taj neće koštati ispod 9 miliona u avgustu!
May 31, 20159 yr Valjda me nece sjebati sa premijerliga.co.jukej pa da moram da pravim nov tim u avgustu...
May 31, 20159 yr Angel Di Maria and Marcos Rojo could miss Manchester United's preseason tour of the United States and the start of the 2015-16 campaign because of the Copa America. @BenDinnery: Alexis Sanchez is expected to miss the start of next season as #CHI star will spend a month resting following the Copa America #AFC ja mogu već da čestitam protivnicina u prva 3-4 kola. a i klasik mi je doveden u pitanje, kako izbeći wc u septembru... najgora sezona ikad.
May 31, 20159 yr Ja ionako WC nikad nisam izneo iz Septembra... Par kola da se vidi sta valja a sta ne pa remont.
June 5, 20159 yr Author Петак, а нема конференција за штампу на којима Мурињо каже све, а Венгер ништа. :(