Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Kakav seret Vucela, ima bre sve. :D :D :D

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Specijalnost mu lobiranje po upravnim odborima da se kreditom rešavaju svi problemi, a potom i preporuka od koje tačno banke.

a još bolja mu specijalnost da svemirskim™ godinama bude udaljen od vraćanja tog kredita - on lično, ne i pravno lice koje je uvalio u kredit

Posted

po najavi današnjeg tv programa prenos će biti na radio beogradu

kolega bigoviću da li se čujemo?

Posted

Specijalnost mu lobiranje po upravnim odborima da se kreditom rešavaju svi problemi, a potom i preporuka od koje tačno banke.

a još bolja mu specijalnost da svemirskim™ godinama bude udaljen od vraćanja tog kredita - on lično, ne i pravno lice koje je uvalio u kredit

A kad treba da legnu pare od anderlehta onda, "Nemojte mnogo da očekujete" :cool:  Kakav majstor

U svakom slučaju, dobro je da je čovek sa iskustvom tu kad stižu veće količine novca, da sve prođe bez problema

Posted

Na RTS kažu da još pregovaraju o prenosu pa se okrenulo drugoj varijanti kao što je spamovanje stranice hrt-a na fb  :lolol:

Posted

I ti si vidim član Tole karadzic tips

Posted

I ti si vidim član Tole karadzic tips

kako drugačije

Posted

Jesi molio Hrt da puste prenos ja jesam

Posted

Jesi molio Hrt da puste prenos ja jesam

nisam  :s_c:

Posted

Ehh kakav si ti franjevac

Nego gde nam je miki tasic nije se javio povodom sumljivog meča na vracaru

Posted

Kako nema bre?jesu normalni ovi sa rts-a?a sve sam spremio,odlozio more,kupio pivo ladno,ima i sladoleda,breskve,grozdje ako podjem non alko stranputicom.skuvao i supu za gasenje.kovinjalo,javi se!

Posted

Kako nema bre?jesu normalni ovi sa rts-a?a sve sam spremio,odlozio more,kupio pivo ladno,ima i sladoleda,breskve,grozdje ako podjem non alko stranputicom.skuvao i supu za gasenje.kovinjalo,javi se!

Mozda bude na Hrt juce smo poslali na stotine molbi da puste prenos.

Posted

pa nije selo gori nego dila gori

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...