Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

ajde sad

i ja sam radio majice sa Čadikovskim svojevremeno

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Pa ne znam bas za cadikovskog, nisam primetio neko zalaganje, barem ne preko ovog foruma. Ali ovaj decko se ubi oko babovica. Da bar vredi i 5% ovog truda pa ajde i da shvatim. Da sam na babovicevom mestu platio bih ovog patrona makar 5.000 evra.

Edited by BlackGeorge
Posted

počnimo sa 1000, pa ako pokaže kontinuitet onda da polako dođe do 5000

Posted

Vrhunska slika. Steta samo za ono pivo jer bi bila savrsena samo sa vinom.

Posted

Zekina paralela sa '89. je prilično tačna.

Samo, obračun generala Lončara i Mirka M. sa ove distance izgleda kao viteški dvoboj sa sve belim rukavicama. Danas je pred nama sukob podlaca i ološa oko vlasništva nad drogiranim lučkim kurvama.

Verovatno zbog započetog Tomićevog projekta, čini mi se da je Zeka manja štetočina. Možda i zato što tri puta dnevno viđam Bjekovića i još nijednom ga nisam video bez flaše. Dok je veseli Bora T. dolazio, on je davao malo šarma veteranima viskija, ali bez njega i još dodatno aktivirani izborima, sad izgledaju kao bal vampira.

Posted

Neke od majstorija gospodina Stefana Babovica 2015 godine

Da je pameti da se nagovori Babovic da odigra jos jednu godinu bar, cini mi se da je za 2 klase bolji igrac od ovog Rumuna koji se pominje.

Jedan od retkih igraca u srpskom fudbalu koji ima postovanje i navijaca Partizana i Zvezde. 

SeFZl6g.jpg

Mi ga gotivimo dok igra, il se bar namece da igra, za vas...

Posted

kad otvaramo topic za prolece u le 2017? treba nam neko opako rokanje i alhemija da nas vadi naredne godine, pa za startere predlazem mocu ili aprila. i da, ako babinjo stvarno udje u upravu, saljite decarca juznije.

Posted

kad otvaramo topic za prolece u le 2017? treba nam neko opako rokanje i alhemija da nas vadi naredne godine, pa za startere predlazem mocu ili aprila. i da, ako babinjo stvarno udje u upravu, saljite decarca juznije.

+1

treba nam neko sa žarovom harizmom

e da, hvala dranati za ova dva topika

:)

Posted

ne znam kako vama, ali meni bi sad nekako bio bedak da oteraju tomića posle izbora. hoću da kažem da mi je skoro svejedno ko će da dobije ove izbore, jer ih svakako dobija SNS, ali bilo bi dobro da u svakom slučaju tomić ostane. doduše njemu je potrebna i podrška uprave da napokon kupi prave, kvalitetne fudbalere a ne neke polovnjake sa domaćih livada o kojima iliev trubi po medijima. s jedne strane sam unapred razočaran stavom ilieva da neće uzimati sumu i kvalitetnog centarfora, s druge strane ako dobije bjekovićeva strana skloniće tomića.

prosto ne znam za koga da navijam u ovom SNS okršaju.

Posted

prenos skupštine će biti na partizan tv-u

kakva transparentnost najviših organa kluba

:Hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...