Nikodije Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 vojvodina i cukaricki (ili radnicki nis ako se plasira) mislim da krecu od prvog kola lige evrope, tako da je teoretski moguce
El Patron Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 "Pita se Augzburg, sa kojim imam još jednu godinu ugovora. Otkup je realnija opcija od pozajmice", kaže Đurđić. Partizan će, dakle, verovatno morati da izdvoji određenu sumu novca da bi platio obeštećenje, ali iskusni golgeter veruje u pozitivan rasplet. "Čini mi se da nikad ranije nisam bio bliži Humskoj. Voleo bih da dođem, jer sam od malena navijač Partizana i bila bi mi čast da zaigram sa Sašom Ilićem". http://mondo.rs/a904024/Sport/Fudbal/Djurdjic-hoce-u-Partizan-ali-ima-ugovor-sa-Augzburgom.html
*edited by mod Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Sada je jasno zasto smo primil treci gol na JNA
Kreator Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 (edited) treba odvojiti tu pricu "njegova zelja" od realnosti, posto je u pitanju cisto ekonomija, odnosno PARE. ok je to sto je on navijac partizana, super je sto se radi o odlicnom fudbaleru, ali treba dati pare za njega a to ova nasa nakaradna uprava nije u stanju da uradi. sigurno se cenkaju na 150.000 evra pa ce sve to propasti, kao i milion puta do sada. jos jednom; kada pocinje prelazni rok? Edited May 19, 2016 by BlackGeorge
Azdaja Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Od danas potpisivati 1 kapetana samo radi ispunjenja decackih snova Djurdjicu i ko god jos da valja pride
Nebojsa Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 sigurno se cenkaju na 150.000 evra pa ce sve to propasti, kao i milion puta do sada. kakvo crno cenkanje, oni menadzera igraca nisu videli ni culi. ti pajseri se samo dobro zajebavaju smisljajuci razne "bombe" i non-stop lozeci raju. (zvuci poznato odnekle?) tri strane topica ne bi bile dovoljne za izlistavanje svih njihovih kombinacija otkad su dosli tu gde jesu. do 1og minuta 2og kola kvalifikacija i istrcavanja naseg tima na teren, ja im nista ne verujem koga su doveli, a ko je otisao.
Kreator Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 Ivica u blicu demantovao dovođenje đurđića i sume (visoka obeštećenja). Takođe je najavio dovođenje neke drvne građe, neću ni imena da im spominjem.. Ok, što se mene tiče nadam se da će ivica iliev dobiti šut u bulju, odnosno da njegova opcija neće proći.
Apollo Creed Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Ivan Ćurković i Nenad Bjeković će i definitivno biti kandidati za predsednika FK Partizan. Izborna Skupština crno-belih zakazana je za utorak 24. maja a kako “Blic” saznaje Bejković će od večeras i zvanično biti kandidat opozicije za mesto prvog čoveka kluba.
El Patron Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 (edited) Ne znam da koliko ima istine u tome da ce Djukic da zameni Tomica, verovatno ako pobede Bik i kompanija. Ako dodje nadam se da je naucio nesto u Spaniji, inace tesko nama, pogotovo u evropi. Igrali smo lepo za oko sa njim, ali smo se i naprimali golova. 2-2 protiv Zvezde, 3-3 protiv Vojvodine kuci, ko zna sta bi bilo u evropi da nismo izbaceni. Izgleda da Mandaric dovodi Vucinica u Olimpiju, nama bi bas legao, ali nema ko da ga dovede jbg. Bice Olimpija zajeban protivnik u evropi, doveli su italijanskog trenera, a i Mandaric sigurno nece da zali pare sad kad su osvojili titulu. Edited May 20, 2016 by El Patron
Kreator Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Pa dobro, ko tu ima vise sanse da dobije na tim izborima?ko je potplatio vise glasacha?
Kreator Posted May 21, 2016 Posted May 21, 2016 1-0 za partizan. milenković glavom, na asistenciju mihajlovića sad još radnički da da gol zvezdi
Recommended Posts