El Patron Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Imam dojavu da ce ukoliko smene Tomica i Ilieva, za novog plejmekera doci onaj koji je proteran zimus.
gone fishing Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) jezik pregrizo, odgriskom se udavio S tim u vezi, ''Bard'' je Tomiću uputio i jedan konkretan predlog u vezi Sedrika ''Dominatora'' Gogue, koji je zimus stigao kao veliko pojačanje na poziciji štopera.Gogua je ovog proleća opravdao poverenje, ali njega Žiivadinović vidi kao još bolje rešenje uz takođe odličnog Evertona na sredini terena, na poziciji zadnjeg veznog. Nešto poput Miičela Donalda u Zvezdi.''Ja u našem fudbalu odavno nisam video boljeg, borbenijeg, pa čak i tako drskog i bezobraznog igrača kao što je Everton.Takođe, mislim i da ovaj 'dugački' štoper (Gogua) što je došao, pre treba da bude ispred, u sredini terena, kao zadnji vezni, a da dovedu novog štopera'', predlaže Živadinović. :D Edited May 18, 2016 by gone fishing
El Patron Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Za koga navijati veceras? Za Liverpul da krenemo ranije i uigramo se malo protiv nekih konobara sa Malte ili za Sevilju da odmorimo prvo kolo i izbegnemo neko iznenadjenje? Ja cu za Sevilju jer nisam neki ljubitelj Liverpula. Edited May 18, 2016 by El Patron
Bright Billy Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 jezik pregrizo, odgriskom se udavio :D Ziva je bog, malo bi gurno dugackog u vezni red :) a on mucenik ne zna da hoda sa loptom u nogama a kamoli nesto kompleksnije...
El Patron Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) Slozio bih se sa ovim da bi Gogua bio dobar za zadnjeg veznog, ume da povuce loptu da predje 3-4 igraca, jedino sto je stoper pa je to rizicno. Pas ima dobar, protiv Javora je Mihajlovica gadjao u trepavicu bar 3-4 puta. Zna da pogresi, ali to je zato sto uvek gleda da doda loptu nekome, ne ispucava je na sigurno u aut kao Jovanovic npr. To sto ponekad izgubi loptu kad se tako zaleti je pre svega krivica veznih igraca koji mu se ne otvaraju. To bi se mozda isplatilo u evropi kad igramo protiv ekipa koje nas napadaju. Edited May 18, 2016 by El Patron
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Za koga navijati veceras? Za Liverpul da krenemo ranije i uigramo se malo protiv nekih konobara sa Malte ili za Sevilju da odmorimo prvo kolo i izbegnemo neko iznenadjenje? Ja cu za Sevilju jer nisam neki ljubitelj Liverpula. eee a da smo prošli ausburg sad bi mi igrali sa seviljom:(
Kreator Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 ja naijam za sevilju. ako budu uopšte kupovali igrače treba vremena to uklopiti. mora taj djurdjic i suma pod obavezno. i jos jedan dobar ofanzivni vezni. kad uopšte počinje letnji prelazni rok?
Kreator Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 eto sevilja dobila. igramo od 2.kola. ajde sad da vidimo šta li će uraditi u prelaznom roku...
gone fishing Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 da li? kako utiče ubacivanje ekipa sa kosova, nisam siguran da su to uzeli u obzir pre par dana kada su pisali text, uefa mafiozi su objavili danas da će ubaciti 2 ekipe iz narkolanda
El Patron Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Cestitke gospodinu Vazuri koga i dalje prati sreca u evropskim takmicenjima
Goranz Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 eto sevilja dobila. igramo od 2.kola. ajde sad da vidimo šta li će uraditi u prelaznom roku... Spisak potencijalnih pojačanja je odavno poznat.
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Cestitke gospodinu Vazuri koga i dalje prati sreca u evropskim takmicenjima jery smo prošli prvo kolo?
El Patron Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Po starom jesmo, ali ne znam za ovo sto kaze gone fishing, danas su dali mesta klubovima sa Kosova
Recommended Posts