*edited by mod Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Da koeficijent je u debelom padu, ne racunaju nam se vise neke godine sa ucescem u LS i LE a racunaju se i dalje promasaji iz kvalifikacija. Ako ispadnemo od Steaue ne bi se preterano sekirao oko koeficijenta jer kako stvari stoje gotovo smo sigurno i tu nosioci jer se na bar 3-4 iznenadjenja racuna. @BG, o da i prelomio mec. Edited July 17, 2015 by *edited by mod Link to comment
ZokiAsov Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Jel bese tu babovic dobio crveni karton, ili me secanje lose sluzi? Da. Imali smo igraca vise a onda je majmun odmah na pocetku drugog dobio crveni. Ostace upamcen i lob gol koji je Mustafa primio unutar 16 m u 90 minutu, i njegova izjava ``Reko sam sebi nismo valjda tolki maleri da udje`` i naravno penal Miljkona u BGu. edit: Neca Tomic legenda, dao gol i tamo i ovde. Edited July 17, 2015 by ZokiAsov Link to comment
Jozef K. Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Vi kukate na koeficijent, a ovamo sa druge strane brda koliko hoćete optimista i pored toga što godinama nismo nikoga prošli. Link to comment
El Patron Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Sto je najjace, kad smo izvukli Genk svi su pricali da nemamo nikakve sanse, jer su igrali strasan fudbal. Razbili su bili Leverkuzen mislim 4-1 ili tako nesto nekoliko dana pred utakmicu sa nama. Steta sto smo ih bas razbili bili i onda glup penal. Link to comment
theanswer Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Pao nam je rejting zadnjih par godina, sada smo neki treci ili cetvrti ispod crte, a bili smo par mesta iznad zadnjih desetak godina, tako da nam stize tezak protivnik vec u 3.kolu, a ako ispadnemo od rumuna mozemo da naletimo na neki "bordo" kao vi, jer smo opet tu negde prvi ili drugi ispod crte. Jedino da ispadne do 4.kola lige evrope tri-cetiri ekipe koje su iznad nas, onda mozemo da se nadamo nekim malo slabijim poput tromzoa.. Pobeda u dvomecu protiv rumuna nam osigurava makar siguran plasman u LE, a igramo sa nekim seltikom ili bazelom zadnje kolo kvalifikacija za CL. poispadaće pun kurac nosioca pa ćemo opet biti nosioci u kvalifikacijama za LE ali ovo je prilika, treba izbaciti gruzine i rumune i onda smo sigurni u EL, dosta nas je gledao žreb za LE kad bolje razmislim.. šamrok, tun, nefči, to su bili protivnici za poželeti. samo jebiga kad smo mi bili smeće. a gde se genka setiste, ja sam to nekako potisnuo iz sećanja, jebem ti, oni su tu ušli kao favoriti a mi ih maltene razbili al džaba kad smo napravili toliko glupih grešaka na nivou kadetskih ekipa da smo ispali Link to comment
Geo Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Da je pameti da dovedu sada (barem) jednog pristojnog veznog , samim tim i steknu ozbiljnije sanse da uzmu 10x vecu lovu od ulozenog ! O sportskoj strani da ne pricam ... Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk Edited July 17, 2015 by Geo Link to comment
theanswer Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Da je pameti da dovedu sada (barem) jednog pristojnog veznog , samim tim i steknu ozbiljnije sanse da uzmu 10x vecu lovu od ulozenog ! O sportskoj strani da ne pricam ... Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk veće su šanse da će malo da se pozovu pojedini novinari na burek razgovor, pa da se do onog tamo utorka priča kako je steaua evropski prvak i veliki favorit pa da ispadanje nije problem Link to comment
Ted Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 nema sanse da dovode ikoga....to bi bilo priznanje da verujemo do moras uloziti da bi dobio.....mi u to ne verujemo....dobiti sve a ne uloziti nista, jedino tako moze. Link to comment
Milosh76 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) U prvih pet kola igrate sa METALCEM, JAGODINOM, novim pazarom, SPARTAKOM i vosom... Pa RAD, borac, OFK i onda Zvezda na Miticu... Bice zanimljivo prvenstvo ove godine. Edited July 17, 2015 by Milosh76 Link to comment
bradilko Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Sto neki klubovi velikim slovima? Edited July 17, 2015 by bradilko Link to comment
Milosh76 Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Domacini ste kad su velika slova... a malim gostujete Link to comment
Nikodije Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Sto neki klubovi velikim slovima? ja mislio milosh nabraja Partizanove sigurne bodove velikim slovima, nesigurne malim. Link to comment
Recommended Posts