Segundo Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Ovaj sto su mu skakali po glavi završio sa šipkama i šrafovima u vilici, reče mi jedan obično dobro upućeni grobar u dešavanja u i oko kluba. Kaže i da je drugi tip iz obezbeđenja dobio još veće batine, ali se na snimku to ne vidi. Jbte, kakve scene, užas je blaga reč. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
copkillah Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Ovaj sto su mu skakali po glavi završio sa šipkama i šrafovima u vilici, reče mi jedan obično dobro upućeni grobar u dešavanja u i oko kluba. Kaže i da je drugi tip iz obezbeđenja dobio još veće batine, ali se na snimku to ne vidi. Jbte, kakve scene, užas je blaga reč. Sent from my SM-G900F using Tapatalk a šta je tačno bilo u pitanju, mislim neki konkretniji razlog?
Segundo Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 a šta je tačno bilo u pitanju, mislim neki konkretniji razlog?To ne znam zaista, nisam ni ispitivao, osim što mi je sam ovo ukratko ispričao. Za ovog reče da su ga baš usrali, što se po snimku i moglo pretpostaviti. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Kreator Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Nesa slina nema vremena ovim da se bavi. Fokusirao se na dveri...a i to je samo partizan. Da je zvezda pa da se iscima, da se uvuche gazdi u rektum josh bolje.
copkillah Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 Nesa slina nema vremena ovim da se bavi. Fokusirao se na dveri...a i to je samo partizan. Da je zvezda pa da se iscima, da se uvuche gazdi u rektum josh bolje. a još se čeka na ispunjenje predizbornog obećanja o hapšenju ubice one pevačice
gone fishing Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 on i selaković su grobari, možda namerno žmure na 1 oko dok se ne istera glazura i njegova frakcija a klub preuzmu bik i nedići koji će vozdignuti partizan na mesto koje mu pripada tj 1 mesto ^_^
kud u maglu Simoviću Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 u ovom trenutku je bitno znati, sestre i braćo grobari, da je samo vera bitna hristos(partizan) voskrese
MiddleClass Posted May 1, 2016 Posted May 1, 2016 Srecan vam praznik rada braco s one strane univerzuma!
Lezilebovich Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Jugoslovenski kurac, a ne americki. Bravo !!! Nego, dajte neki kontekst i imena, ovo je ona kamera sto je snimila ono izivljavanje ? Da li su ti mladici uhapseni uopste ?
Recommended Posts