Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pogodila ga u petu 

dokaz da dzedaji postoje (cista telekineza) :fantom:

Posted (edited)

o kakvoj nameri ti pričaš? lopta ga prvo pogađa u rame, a onda šakom udari loptu koja ode par metara od igrača

penal kao oni u jafrci što su nam svirali

a ti skini crveno bele naočare, bar kada ne gledaš omiljeni tim

:)

Vise nego ocigledno da ovde nije bilo namere. Videces da mu se ovo nece racunati kao greska.

Uglavnom necu vise o "penalu" jer znam da bi mi neki odgrizli glavu jos zbog onog u derbiju. Rekoh sta sam imao na tu temu.

Edited by katamaran
Posted

Šta je sa onim jevtovićem, ispo žrtveno jagnje? Za mučenog evertona je buskec

:lolol:

vodi tu budalu u zvezdu ako ti je dobar.

Posted

:lolol:

vodi tu budalu u zvezdu ako ti je dobar.

Ma daj...brazilski polovnjak c klase ili naš klinac dobrih fizikalija i skroz pristojnog talenta. To što jevtović nije mogao da bude jedini zadnji vezni u timu koji igra na 3 fronta ne znači uz dobar rad ne bi vrlo brzo postao 5x bolji igrač od ovog indijanca.

Posted (edited)

Ma daj...brazilski polovnjak c klase ili naš klinac dobrih fizikalija i skroz pristojnog talenta. To što jevtović nije mogao da bude jedini zadnji vezni u timu koji igra na 3 fronta ne znači uz dobar rad ne bi vrlo brzo postao 5x bolji igrač od ovog indijanca.

ozbiljan si?

očigledo je da nema fizikalije za to mesto a i jedan je u top 5 igrača sa nadimkom " pronadji me na terenu, da li me vidiš?". kao onaj vaš "stelt".

Edited by BlackGeorge
Posted

ovaj brazilski polovnjak je makjalele glavom i bradom za jevtovića. sad verovatno ima i toga da je jevtara izgoreo kod eminetnog stručnjaka kizare, al da je neki prospekt, nije

Posted

Jesam ozbiljan. Gledao sam par tekmi u kojima je jevtović bio vrlo dobar, neke u kojima je loš, ali generalno skroz mi je pristojan utisak ostavio za klinca koji je tek stigao iz novog pazara (pa još odmah bačen u vatru da drži sredinu u timu koji se bori za lš).

Evertona toliko ne cenim da mi ideja da jevtović ne može da dobaci do tog nivoa stvarno zvuči smešno.

Posted

bio penal za čuku

:huh:

sad je bar 1:1 u nedosudjenim penalima

:fantom:

Posted

bio penal za čuku

:huh:

sad je bar 1:1 u nedosudjenim penalima

:fantom:

Kao i prvi. Domen sudijske procene.
Posted

jel gledaš, ili onako an ženeral?

Posted

Kakva dobra kontra. Pismena ekipa za naše uslove.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...