Geo Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 pogodila ga u petu dokaz da dzedaji postoje (cista telekineza)
katamaran Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 (edited) o kakvoj nameri ti pričaš? lopta ga prvo pogađa u rame, a onda šakom udari loptu koja ode par metara od igrača penal kao oni u jafrci što su nam svirali a ti skini crveno bele naočare, bar kada ne gledaš omiljeni tim :) Vise nego ocigledno da ovde nije bilo namere. Videces da mu se ovo nece racunati kao greska. Uglavnom necu vise o "penalu" jer znam da bi mi neki odgrizli glavu jos zbog onog u derbiju. Rekoh sta sam imao na tu temu. Edited April 23, 2016 by katamaran
Kreator Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Šta je sa onim jevtovićem, ispo žrtveno jagnje? Za mučenog evertona je buskec vodi tu budalu u zvezdu ako ti je dobar.
Pokojni Ruxin Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 vodi tu budalu u zvezdu ako ti je dobar. Ma daj...brazilski polovnjak c klase ili naš klinac dobrih fizikalija i skroz pristojnog talenta. To što jevtović nije mogao da bude jedini zadnji vezni u timu koji igra na 3 fronta ne znači uz dobar rad ne bi vrlo brzo postao 5x bolji igrač od ovog indijanca.
Kreator Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 (edited) Ma daj...brazilski polovnjak c klase ili naš klinac dobrih fizikalija i skroz pristojnog talenta. To što jevtović nije mogao da bude jedini zadnji vezni u timu koji igra na 3 fronta ne znači uz dobar rad ne bi vrlo brzo postao 5x bolji igrač od ovog indijanca. ozbiljan si? očigledo je da nema fizikalije za to mesto a i jedan je u top 5 igrača sa nadimkom " pronadji me na terenu, da li me vidiš?". kao onaj vaš "stelt". Edited April 23, 2016 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 ovaj brazilski polovnjak je makjalele glavom i bradom za jevtovića. sad verovatno ima i toga da je jevtara izgoreo kod eminetnog stručnjaka kizare, al da je neki prospekt, nije
Pokojni Ruxin Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Jesam ozbiljan. Gledao sam par tekmi u kojima je jevtović bio vrlo dobar, neke u kojima je loš, ali generalno skroz mi je pristojan utisak ostavio za klinca koji je tek stigao iz novog pazara (pa još odmah bačen u vatru da drži sredinu u timu koji se bori za lš). Evertona toliko ne cenim da mi ideja da jevtović ne može da dobaci do tog nivoa stvarno zvuči smešno.
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 bio penal za čuku sad je bar 1:1 u nedosudjenim penalima
Jozef K. Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 bio penal za čuku sad je bar 1:1 u nedosudjenim penalima Kao i prvi. Domen sudijske procene.
katamaran Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 (edited) Ovo mu dodje karma za proseravanje Knezevicu da je previse brz. Došao sam 14. januara na okupljanje i nisam bio na spisku ni za trening. Pozvan sam na sastanak gde mi je rečeno da ne računaju na mene, jednom prilikom mi je rečeno da smo Knežević i ja prebrzi. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=01&nav_id=1091948 Edited April 23, 2016 by katamaran
Jozef K. Posted April 23, 2016 Posted April 23, 2016 Kakva dobra kontra. Pismena ekipa za naše uslove.
Recommended Posts