Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a razlog je?

Posted

a razlog je?

Niste regulisali Sašine račune sa "Amsterdama". :(

Posted (edited)

grozni smo, spartak sasvim solidan u drugom

jbt šta odbrani šaranov... zreli smo za hladan tuš

Edited by MocaVukotic
Posted

zar na 1:1 ne idemo mi u finale

:unsure:

Posted

svaki remi s golovima nam igra

Posted (edited)

0-2 vlah

0-3 bandalovski

Edited by MocaVukotic
Posted

laganica.

Uz "Vučiću pederu" za kraj

Posted (edited)

Jedini vredni pomena Saranov, Bandalovski i Mihajlovic. Kao i protiv Javora kad smo poveli 2-0, prepustanje protivniku da stvara sanse.

Fudbal je to, uz 10 puta vise stvorenih sansi na JNA sa igracem vise celo 2. poluvreme nismo uspeli ni 1 da im damo, a danas iz 4-5 sansi, 3 gola.

Ne znam kad je utakmica protiv Cukarickog u subotu ili nedelju, mora se napuniti Cuka zbog ovog podjebavanja da hoce Mihajlovica.

Edited by El Patron
Posted

Saranov mi se sve vise svidja, nema nekih vidnih tehnickih nedostataka, ne brani nemoguce ali zato ono sto bi trebao sigurno kroti ...

Posted

Sto bi rekla gospodja kojic, tuga, cemer, jad. U jednom trenutku su se sanse za spartake redjale kao na traci, nismo mogli iz kaznenog da izadjemo. Nisam upratio s kim igramo u finalu?

Saranov je klasican linijas kao i velika vecina nasih golmana. Ume dobro da proceni sut, i ima solidan refleks, ali isto tako ume da kiksira i ne da liniju nikome. Tu je tek par meseci, videcemo kako ce to biti na dalje, ne verujem da cemo ga menjati na leto, osim u slucaju da stigne ponuda koja se ne odbija iz recimo kasimpase. 

Posted

Nisam upratio s kim igramo u finalu?

s javorićima, bilo 1-1 u čačku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...