dragance Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) nema veze Edited April 12, 2016 by dragance
El Patron Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Pisu ako Bik pobedi, nece Babinjo biti sportski direktor, nego Mateus. Djurickovic (ex Zvezda) potpisao predugovor. Nije jos potpisao, izjavio je da njegov menadzer pregovara. Ne znam bas koji ce nam on i Radin, za Radina neki kazu da nije los, ali nije prosao probu ni u Arsenalu iz Tule. Mozda nisu losi da greju klupu i udju kad zatreba. Ipak je Iliev za sad bez promasaja, tako da neka dovodi sta hoce. Gogua, Everton, Saranov i Jovanovic pokazali su se kao solidni. Ovaj zadnji prelazni rok je mozda jedini u kome nije doveden ni jedan potpuni promasaj, a i otislo je dosta drvene gradje. Edited April 12, 2016 by El Patron
ZokiAsov Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Saranov je kesa, a Rema je veliki fajter i moze da igra KSL, ali u ozbiljnim evropskim utakmicama je igrac manje. Daj boze da Balazic lici na nesto posle dugog odsustva, mada tesko...
El Patron Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Kiksnuo je mozda 2-3 puta Saranov, ali dobro brani. Nemoj Balazica kiksara je teska, pogotovo sad posle povrede ko zna kakav ce biti. Pre bih gledao Milenkovica i Goguu, nego Balazica.
katamaran Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Solidan je Saranov. Balazic je bio prilicno dobar pre povrede.
ZokiAsov Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Nije, pre povrede je bio dosta los. Par meseci pre povrede, pre toga je bio ok. I ja bih pre voleo da gledam Milenkovica nego Slovenca, ali se bojim da bez iskusnog stopera nemamo sta da trazimo u kvalifikacijama. Solidan je Saranov. Balazic je bio prilicno dobar pre povrede.
Nebojsa Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Pisu ako Bik pobedi, nece Babinjo biti sportski direktor, nego Mateus. cek, jel' ovaj stvarno resio da batali fudbal? svo vreme sam mislio da pises o caletu mu iznad ako jeste, to i nije toliko losa vest - najbitnije je skloniti ga sa terena za pocetak. uh, ovo je tesko i otkucati - cak i 1 babovic bi bio upgrade u odnosu na pavijana...
El Patron Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Jbg 29 godina, hoce da se povuce na vrhuncu i ovako ne igra zbog para. I Ivan Stevanovic je batalio fudbal sa 28 godina.
Bright Billy Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 tu me seci ako brat el patron nije neki sportski novinar...
Recommended Posts