ZokiAsov Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Drago mi je što sam nastavio da prikazujem dobre partije i što mi dobro ide. Zadovoljan sam i ako novinari, navijači i stručna javnost smatraju da sam igrač na nivou Partizana. Mada, mislim da mogu i bolje od ovoga. Tačnije, trudiću se da bude bolje“, uzvraća u razgovoru sa MOZZART Sport Nemanja Mihajlović. http://www.mozzartsport.com/vesti/partizanov-vihor-nemanja-mihajlovic-tesko-onom-ko-me-cuva-vise-volim-da-asistiram-nego-da-dajem-golove-video/130853 Mihajlovic i Joksa na casici razgovora.
El Patron Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Niko da pomene promasaj Kosovica i nevidljivost na terenu, da je Babo ovako odigrao bilo bi bar 10 komentara na njegov racun :D Na 1:15 ovo je morao bar u okvir da sutne Edited March 21, 2016 by El Patron
Nebojsa Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 kosara uopste nije bio los - pored svih gresaka deluje barem kao potencijal, a u cemu je babo nepopravljiv
El Patron Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 (edited) Jedino ga izvlaci sto je jos mlad igrac, juce je bio najgori na terenu od nasih igraca. Samo kazem da je bilo i vecih krseva od igraca od Babangide, evo Alen Stevanovic ne igra nista, sebican je previse. Babovic je pljuvan pre svega zbog caleta i zameranja navijacima, a ne zbog toga sto je bio najgori. I meni se svidjalo kako je odigrao na pripremama Kosovic, ali posle onih makazica, nevidljiv je na terenu. Protiv malo ozbiljnijeg tima u evropi nece se videti na terenu. Mora na toj poziciji da se dovede stranac. Svaka cast Tomicu sto je dao priliku Bogosavcu pre Subica, mozda i najbolji igrac uz Mihajlovica je trenutno. Da nisu karte bacene na evropu, mislim da bi i ove godine bila borba za titulu do poslednjeg kola i pored neverovatne serije komsinice. Neverovatno koliko je bodova olako izgubljeno, da su igrale samo rezerve uzeli bi vise. Edited March 21, 2016 by El Patron
Kreator Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 rekao si da nećeš više da spominješ babovića. budi dostojanstven u svojoj odluci.
El Patron Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Jedino da je neko usao sa mog profila pa to napisao, ja sigurno nisam. Mislim da je dobro sto nisu dovedeni Lazovic i Radovic i ako dosta ljudi kuka za njima, ipak su u godinama vec.
Pokojni Ruxin Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Ako nekog zanima ja definitivno nikad nikome nisam rekao da ću prestati da spominjem baba
Kreator Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 treba vam napraviti topik kao žigiću. da mu se tamo divite, a nas da ostavite na miru.
ZokiAsov Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Božinov drži reč - Mihajloviću 500 evra za asistenciju http://www.mozzartsport.com/vesti/bozinov-drzi-rec-mihajlovicu-500-evra-za-asistenciju/130896
Azdaja Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 hahah vratio se :D :D <3 Vise nije ni cudno kad Ivica krene da bunca, sad preti i obecava istim recima kao i pre nepunih 4 meseca. Znaci Sale Kapiten i sledece sezone u spici :D
Recommended Posts