*edited by mod Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Dobar je Tosic bio i pre Partizana. Za njega sam se u startu smorio sto je pogresno skrenuo kod Albukerkija Fun fact je da skretnicar jos nije naplatio taj transfer. Da i sam Tosic je rekao da se zajebao odlaskom u CSKA, da mu je Feri rekao da iskulira jos jednu sezonu pa ce igrati ali da nije hteo da ceka.
katamaran Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Sad si me zbunio :) Mislio sam na prelazak iz Banata u Partizan. Vucurevic koliko znam jos nije naplatio taj transfer a prica se o milionima evra (50% od prodaje) Jos u Banatu se videlo da ce on biti igrac Edited March 2, 2016 by katamaran
Muwan Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Jasno mi je da je dečko uzet na zub, ali ako si vec prenosio utiske intervjua, fer je da bude i tačno. Pročitao i ja malo pre i nigde ne videh da kaže ovo sto si napisao. U vezi sa povratkom, jedino ističe: "Hoću da se vratim u Čelsi, bar da treniram sa pravim igračima, da ne trpim ovo više." Uzet ili ne uzet na zub, dečko je kvalitetan kreten. Vređa svoje vršnjake koji mu ništa nisu skrivili a za najboljeg strelca tima tvrdi da je najgori na svakoj utakmici. A, da, i sve je to jer možda tamo mrze Srbe. Sačuvaj bože da možda naprosto nije toliki talenat kolikim su ga burekdžije predstavljale.
Goranz Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Kakav kreativan napad, započeo dubinskom loptom na 30 od njihovog gola, završio autom ispred našeg šesnaesterca.
Godfrey Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Pa mi gramo bez špica Protiv ekipe koja je primila najmanje golova u ligi..
MocaVukotic Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 i protiv ofka i protiv zvezde smo prvi dali gol...
katamaran Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 Everton red gresaka pa red krljanja. Gogua ima i i kvaliteta i mana al ovaj mi se nista ne svidja.
twisted Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 dajte neki link pa jel treba svaki put da vas molim
El Patron Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) Mazicu pederu Pustio je gol iz ofsajda od 2 metra, da bi se zaboravilo na kradju u derbiju. Stevanovic mora napolje, igrac manje i danas i protiv Zvezde, plus je na njegovoj strani Bandalovski koji nije neki ofanzivac. Edited March 2, 2016 by El Patron
ZokiAsov Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 jel ok sudjenje? Pitas za druga? I vise nego ok. Svidja mi se kako smo usavrsli vracanje lopte golmanu. To smo vezbali na pripremama dosta, gogua saranovu, saranov remi, pa rema njemu, onda izbacivanje napamet.
Recommended Posts