Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Sa izuzetkom Dinama koji je srećnim spletom okolnosti u akutnom raspadu, svi boldovani će otresti Partizan kao slinu.

Eventualno protiv Seltika ili Plzena može da se gaji neka mršava nada, sve drugo je samozavaravanje.

• Replies 13.1k
  • Views 803.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

nek budu Ludogorejci....treca sreca....ako prezive te Moldavce sa kojima igraju. moze i Dinamo i Maribor.

Jab Celtic.

potencijalni protivnici:

Bazel

Salcburg

Plzen

Steaua

Seltik

APOEL

Bate Borisov

Ludogorec

Dinamo

Maribor

Biraj :) Ja bih voleo neke od boldovanih.

Srecom da ne mozemo da igramo sa Lehom, jako su opasni..

ja bi celtic... pa da se igramo :)

Jab nekog od ovih sto izbace apoel, bate, ludu sumu i kroaciju. Astanu ne bik. 

Partizan jedino može da prodje ove što igraju otvoreno a bez nekog prevelikog kvaliteta, pa na autobus i neku polukontru/prekid. Svi koji igraju defanzivno će nas pregaziti kao plitak potok iz prostog razloga što imaju bolje igrače. Njihove odbrane i golmani će laganeze otresti sve naše Babare i Ninkare a napadi će nam uvek uvaliti gol ili dva po utakmici. Tu nema leba za Faljijeve ili čije već putujuće menadžerske cirkuse.

Dajte nam Maribor pa da moje oči uzivo vide 1 Magica.

Edited by Cash

Samo celtic

nek budu Ludogorejci....treca sreca....ako prezive te Moldavce sa kojima igraju. moze i Dinamo i Maribor.

+1

Sa svima sem Bazelom i Salzburgom Red Bulom može da se igra.

Inače, ne treba očekivati Dinamo u našoj podgrupi, UEFA nas uvek razdvoji kad se broj potencijalnih protivnika spušta sa 10 na 5

Edited by theanswer

Sa svima može da se igra ali skoro niko ne može da se eliminiše u dvomeču. Maksimalno 2-3 tima, i to uz mnogo sreće i ničim izazvane dobre igre.

ima tu dosta nepoznanica, Dinamo, Apoel i Ludogorec su kiksali na svojim terenima i moze da se desi da ne prodju....izvucemo Apoel pa igramo sa Vardarom.

naravno, treba prvo proci ove bunkerase i padavicare, na njhovom pasnjaku u po bela dana.

Treba da bude tim skoncentrisan u revanšu, iako je Partizan favorit.

Od Seltika pa na dole svakoga možete da prođete.

Kakav prolazak. Znate li koliki je budzet svih tih timova? Skoncentrisati se na prvenstvo i to je to.

ja bi celtic... pa da se igramo :)

I ja bih celtic, ali u 4.kolu. :)

A sad bih neke od boldovanih, jos bolje bi bilo da neko od njih i kiksne.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout