copkillah Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 sok i neverica Mali offtopic, ali dokle "Fejnord" umesto "Fejenord"? Ne razumem, stvarno.
teacher Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Mali offtopic, ali dokle "Fejnord" umesto "Fejenord"? Ne razumem, stvarno. čuveno nepostojeće "e"
copkillah Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 čuveno nepostojeće "e" nepostojeće "e" koje ne postoji u ovom slučaju
MiddleClass Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Dok smo bili klinci i kad su kretale kladze i prvi prenosi bilo je Fejnord. Bilo je i Klajvert i Kajt. Jbg sad. Jedino su na hrt posle pravilno izgovarali ali nam je smijesno tad bilo klojfert kaut i kruif.
Nebojsa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 hehe, trebalo mi je par minuta da jednom holandskom fudbalskom fanatiku "objasnim" ime igraca - "roben" kod nas... bukvalno je nemoguce napisati na srpskom kako oni to izgovaraju :) btw, kakav je, babovica nece biti blam da "zavrsi" u partizanu na kraju ove zimske sage
Apollo Creed Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 PARTIZAN UZVRAĆA UDARAC Crno-beli vraćaju Živkovića sa priprema i odstranjuju iz prvog tima! Al ste simu uzvratili!
CerdicLeboeff Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) Dok smo bili klinci i kad su kretale kladze i prvi prenosi bilo je Fejnord. Bilo je i Klajvert i Kajt. Jbg sad. Jedino su na hrt posle pravilno izgovarali ali nam je smijesno tad bilo klojfert kaut i kruif.Није то правилно. То јесте изворни изговор, али страна имена се изговарају према утврђеним правилима транскрипције.Ми прилагођавамо изговор чак и за словенска имена, није Валгаграћ него Волгоград. Нити је Серена Уилијамс. Edited February 2, 2016 by CerdicLeboeff
katamaran Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 (edited) http://www.mozzartsport.com/vesti/odluceno-andrija-zivkovic-se-vraca-sa-priprema-partizana/126793 Jovica je i na to rekao "NE", posle čega je zapretio da njegov sin neće napustiti hotel u Nikoziji ukoliko mu Partizan odluku o suspenziji ne dostavi pismenim putem i ne obrazloži je. Ovo su vec ozbiljne pretnje. Ako vazura ne pozuri ko zna koliki ce racun Zivkovic da napravi u mini baru. Al ovo za obrazlozenje mu je pametno. Po meni nemaju osnova da ga odstrane iz tima jer nije prekrsio klupsku disciplinu. Bese juce Ivica izjavio da glasine o odstranjivanju iz tima nisu tacne? https://www.mozzartsport.com/vesti/iliev-porucuje-pomirio-sam-se-s-tim-da-smo-izigrani-gubimo-2-500-000-evra-i-zivkovica/126688 zaključio je Iliev dodajući da nisu tačne glasine da će Andrija biti odstranjen iz ekipe i vraćen kući s priprema. edit: i onaj Suma sto je 55% u Partizanu je pre neki dan igrao u Kuvajtu. Kazu da je produzio pozajmicu tamo jos pre 8 dana. Edited February 2, 2016 by katamaran
sekretar Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Koliko sam cuo u vezi Babovica, od Fajnorda ili kako se vec cita, nikada nije ni bilo nista, pokusava da ode na Tajland, tako da cuvajte se tajlandske sponozoruse i ostale zene lakog morala
Recommended Posts