Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

Evo i ja sam istinski Partizanovac, umem i spoljnom da odigram, mogu li da zadužim desetku?

Edited by beowl

dosta štetočina je otišlo u ovom prelaznom roku, počinjem da verujem tomiću

E sad vec postoje realne sanse da se kupi desetka. ...jer nemamo nijednu ahahaha

Penzionera i dete ne racunam

E sad vec postoje realne sanse da se kupi desetka. ...jer nemamo nijednu ahahaha

Penzionera i dete ne racunam

U proseku ste taman kako treba :)

Izgleda da Joksa uskoro javlja sa Kipra nikad vidjenu ponudu na ovim prostorima.

Edited by katamaran

reality show

http://www.mozzartsport.com/vesti/to-se-ne-pamti-iliev-na-kipru-zivkovicu-nudi-superuslove-napisi-cifru-za-koju-zelis-da-igras-za-partizan/126738

poručio je Iliev, koji je večeras u društvu profesoraVladimira Vuletića, još jednog člana Radne grupe, doputovao u Nikoziju sa specijalnim zadatkom

Tandem koji je najodvratnije pljuvao Zivkovice stize sa specijalnim zadatkom.

Žileta niko ne uslovljava, niti napada, niti vređa.

:ziga:

Edited by katamaran

Ahahaha.. Blanko ugovor... Koliko god da stavis, nece ti biti isplaceno, pa pisi sta god hoces. Iliev je pravi covek na pravom mestu.

ringla je 1 car. iako skoro ništa nije pokazao, a i to što jeste bolje da nije meni je žao što je otišao. nešto poput ivice franciškovića, neobjašnjivi fenomen.

putuj igumane i da nam se vratiš

:(

Fejsa produžio ugovor sa Benfikom :Hail:

Iiev podneo ostavku.

a kad će tomić?

Tomić će nakon rezultatskog fijaska. Iliev je zadužen za fijasko na transferima. Prvo će da uputi otvoreno pismo javnosti a onda će da otvori dušu za Blic.

bolje za kurir ili alo.

za pan erotiku

Kako ste kriticni prema novoj upravi... dajte malo podrske.

Guest
This topic is now closed to further replies.