Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

jovicic,milenkovic,jevtovic (na beku),vulicevic,i.petrovic,lukic,kosovic,mihajlovic,birmancevic, fofana

kosović,petrović i jevtović izgledaju kao trećeligaški fudbaleri pored klinca birmančevića.

e moja upravo, šta ti kupuješ...

Meni danas nije los Kosovic, mnogo lepsa igra u drugom poluvremenu, svaka cast mladjim igracima.

Meni danas nije los Kosovic, mnogo lepsa igra u drugom poluvremenu, svaka cast mladjim igracima.

imao je u zadnjih pet minuta par dobrih poteza, priznajem...ali je utisak i dalje loš.

ova druga ekipa rusa je baš, baš loša, ne računajući ovu prečku sada iz slobodnjaka u 67.minutu.... ne može čovek pošteno ni da odmeri kvalitet naših. milenković opet par dobrih intervencija. fofana opet imao šansu, lep udarac glavom.

Edited by BlackGeorge

bravo milenkoviću! baš dobar štoper!

subić i dalje imitira miodraga bajovića

najjači utisak u ove dve tekme je da nemamo ofanzivnog veznog - desetku.

Edited by BlackGeorge

Imali smo do pre mesec dana, ali onda ste ga kukanjem, naricanjem i kletvama naterali da zatraži ispisnicu i potraži uhlebljenje u pečalbi.

Edited by Goranz

Imali smo do pre mesec dana, ali onda ste ga kukanjem, naricanjem i kletvama naterali da zatraži ispisnicu i potraži uhlebljenje u pečalbi.

:(

vrati se babinjo

Zivo me zanima kojom magijom je neafirmisani klinac iz Sartida izvukao 60% od transfera. Covek koji je pored jakog ugovora u PSV pokusao da izvuce i 60% transfera od Partizana drzi moralne pridike Zivkovicu  :thumbsup:

Ti kao da ne znas ko su njemu bili menadzeri?

Sad je na potezu jovica zivkovic. Potpise ugovor na 6 meseci, koji je validan od 1.jula, izbacena treca strana, partizan plati penale apolonu/zahaviju, a on ostane u partizanu pa se posle dogovaraju samo partizan i familija zivkovic oko transfera kasnije.

Ajde jovice, pokazi da si smeker.

a šta ako je jovica već potpisao u tajnosti predugovor sa nekim stranim timom <_<

- biće živkara na kraju najskuplji igrač (pojačanje za koje je data lova) u istoriji pfc

Edited by gone fishing

E pa to cemo sad da vidimo. Da li je jovica samo kenjao po novinama, da nece trecu stranu.

Ovde ce stvari izacina videlo. Napokon neki dobar i razuman predlog od uprave.

Ti kao da ne znas ko su njemu bili menadzeri?

Pojma nemam al pretpostavljam...  Opet ne verujem da su mogli da ispregovaraju 60% od jednog od najvecih transfera u nasem fudbalu i to bez potpisanog papira. Posle sam pogledao Informer verziju

Kad je stigla ponuda PSV Ajndhovena, imao sam ugovor s Partizanom po kojem je 40 odsto obeštećenja trebalo da pripadne klubu, a 60 odsto igraču, odnosno meni!  i danas ne znam zašto je takav ugovor bio potpisan :lolol:

, ali ga i dalje čuvam u svom sefu kao uspomenu. 

Pimpek bi oprostio da je imao i promil sanse to da naplati. Bas je mogao da ga da novinarima na uvid al ga mrzelo da vadi iz sefa.

Edited by katamaran

neko je pre neki dan u raspravi oko živkovića spominjao slučaj pantić (beowl?). da notiramo samo da je dotični igrač, koji se nije nešto snašao u viteseu, prebačen na pozajmicu u belenenses. 

crni pantara

:isuse:

neko je pre neki dan u raspravi oko živkovića spominjao slučaj pantić (beowl?). da notiramo samo da je dotični igrač, koji se nije nešto snašao u viteseu, prebačen na pozajmicu u belenenses. 

Ваш Фића Јанковић.

Guest
This topic is now closed to further replies.