El Patron Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Mozda je Babovic stetocina za Partizan, ali za manje klubove iz JSL on je klasa. Da ga nece Zivkovic, Babovic bi iz inata kupio ceo Vozdovac :D На разматрању ће се наћи и предлог да се дрес са бројем 8 повуче из употребе у част истинској легенди клуба Стефану Бабовићу. Стефан је један од најбољих везних играча који је наступао на овим просторима у претходној деценији и његов допринос у повратничкој сезони “Змајева” у ЈСЛ је немерљив. http://fkvozdovac.rs/4183/babovic-legenda-vozdovca/
Muwan Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ne vredi, ništa ne pomaže. Ni osvojena titula, ni najduži pobednički niz u svijet, ni pripreme za CL, ni majstorije argentinskih velikana, ni dominacija mladih reprezentativaca... Lek za dušu je bio i ostao Partizan.
bradilko Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 tipicno.panteri realisti samo kad gledaju preko plota terzan je nova zvezdina zvezda.ostvaruje im snove.ne pitaju kako
Lezilebovich Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ne vredi, ništa ne pomaže. Ni osvojena titula, ni najduži pobednički niz u svijet, ni pripreme za CL, ni majstorije argentinskih velikana, ni dominacija mladih reprezentativaca... Lek za dušu je bio i ostao Partizan. +1000. Ali nevezano za to, stvarno ne kontam šta se zamera Živkoviću ? To što neće da pređe u klub za koji kriminalna uprava misli da treba da pređe ili to što neće da produži ugovor sa istom tom upravom ? Treba da bude srećan što mu je FKP dao prostor na terenu, a ove sezone je već doneo više para nego što je u njega uloženo ? Imao najveći stipendijski ugovor ? Pa nije on sam sa sobom potpisao taj ugovor.
Muwan Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Rispekt za mitraru. Realno samo ovi klinci samo znaju čega su se sve nagledali i šta su sve doživeli u našem fudbalu. I onda neko ima obraz da priča da su krivi zlobni srđani u saradnji sa agentima, prodali bi svoju decu u roblje za prokleti euro više i tako to....da živimo negde drugde pa da i kažem vidi mali šaban neće da ispoštuje klub koji ga napravio, ali pošto ne živimo zadržaću osnovanu sumnju da iza scene ipak postoje druga objašnjenja za njegov postupak osim - zvezdaška sisica kojoj je zinulo dupe za pare. Doživeli su za početak to da ih rođeni očevi i majke prodaju menadžerima na kilo žive vage. Sad, ti možeš to da negiraš i da tvrdiš da je problem samo u upravama i raznoraznim prijateljima klubova, ili u Saši Iliću, ali to je previše površan, pojednostavljen i romantizovan pogled na stvari. Drugo, sa kim se ti uopšte boksuješ. Niko na ovom topiku nije negirao krivicu i nitkovluk bivše, sadašnje i svake Partizanove uprave. Na to imaš još barem petoro ljudi koji su jasno napisali da Andrija Živković treba da sedne na prvi avion, odleti odavde, nastavi svoj život i karijeru daleko od ove kaljuge i nikada se više ne vrati u nju. Ja sam usput i za to da se pusti ona menica, i svaka druga menica koja je predviđena u raznoraznim ugovorima koji su potpisani, i siguran sam da većina grobara sa topika deli to mišljenje. Tako da me zanima u čemu je tačno problem? U onome što je rekao Saša Ilić? Dobro, ponovio je standardnu demagogiju koju slušamo u ovakvim situacijama. I šta sad? Treba to nam se svima kolektivno nabija na nos jer ga smatramo za legendu kluba? Treba svi kolektivno da priznamo da je jedna njegova izjava ogledalo kluba i svih nas koji za taj klub navijamo? Hoće li to da usreći neke ljude? Hoće? OK onda, evo, ja priznajem. Saša Ilić je ogledalo Partizana a ujedno je i ogledalo mene kao čoveka i ogledalo svih grobara sa ovog topika kao ljudskih bića. Zadovoljni? Možemo li sad da pišemo bez tih moronskih podbadanja i prozivki?
John Coltrane Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Mozda je Babovic stetocina za Partizan, ali za manje klubove iz JSL on je klasa. Da ga nece Zivkovic, Babovic bi iz inata kupio ceo Vozdovac :D На разматрању ће се наћи и предлог да се дрес са бројем 8 повуче из употребе у част истинској легенди клуба Стефану Бабовићу. Стефан је један од најбољих везних играча који је наступао на овим просторима у претходној деценији и његов допринос у повратничкој сезони “Змајева” у ЈСЛ је немерљив. http://fkvozdovac.rs/4183/babovic-legenda-vozdovca/ Jel ovo NjuzNet?
Kreator Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Jel ovo NjuzNet? Nije. Zanemarujes finansijski uticaj na klub od strane izvesnog milije.
ljakse Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 +1000. Ali nevezano za to, stvarno ne kontam šta se zamera Živkoviću ? To što neće da pređe u klub za koji kriminalna uprava misli da treba da pređe ili to što neće da produži ugovor sa istom tom upravom ? Treba da bude srećan što mu je FKP dao prostor na terenu, a ove sezone je već doneo više para nego što je u njega uloženo ? Imao najveći stipendijski ugovor ? Pa nije on sam sa sobom potpisao taj ugovor. +1000 Ali to ne smeju da napišu oni koji će šta™ na ovom topiku. Sabornost nastupi kad nahrupi neprijatelj sa druge strane brda.
keitel Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ozbiljno se Sale prosrao sa ovom izjavom. Doduše, ne bih isključio da ima neki lični problem sa Živkovićem, obzirom da nije prvi put da ga javno razvlači.
Muwan Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Ali nevezano za to, stvarno ne kontam šta se zamera Živkoviću ? To što neće da pređe u klub za koji kriminalna uprava misli da treba da pređe ili to što neće da produži ugovor sa istom tom upravom ? Treba da bude srećan što mu je FKP dao prostor na terenu, a ove sezone je već doneo više para nego što je u njega uloženo ? Imao najveći stipendijski ugovor ? Pa nije on sam sa sobom potpisao taj ugovor. Ja ne kontam ko mu je na ovom topiku nešto zamerio? Osim ako se u zamerke na računa to što neko dođe i prenese sve one odvratnosti kojima ga šljam iz uprave časti u tzv. medijima. Da li je neko konkretno rekao da je mali najveće đubre koje je ikada prešlo prag Partizana ili mu poželeo da celu karijeru provede u Švajcarskoj?
MiddleClass Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Dabogda Zivkovic cijelu karijeru igrao u Partizanu!
Recommended Posts