Њујоркер Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Samo za hardkor grobariju http://static.mondo.rs/video_files/0/0/3b530a1a-019f-4982-bd71-15800468528a.mp4
Pokojni Ruxin Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Salence najzad može da se povuče mirne duše https://www.youtube.com/watch?v=MXugCkn0Y7w
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) meni ovih 1:0 kao da smo dobili 3:0. gruzijci ce morati da se otvore u revansu i tada ce biti vec mnogo lakse, minimum ce primiti 2 komada. utisak kvari samo sto je tatin smrad dao gol. bio je ubedljivo najgori na terenu, i onda mu dadose da izvede slobodnjak, koji je doduse mogao i zivkovic da zavari onom njihovom totalno nesigurnom golmanu. Edited July 14, 2015 by BlackGeorge
*edited by mod Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Pola 1 po nasem vremenu Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk Veselo :D
Geo Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) meni ovih 1:0 kao da smo dobili 3:0. gruzijci ce morati da se otvore u revansu i tada ce biti vec mnogo lakse, minimum ce primiti 2 komada. utisak kvari samo sto je tatin smrad dao gol. bio je ubedljivo najgori na terenu, i onda mu dadose da izvede slobodnjak, koji je doduse mogao i zivkovic da zavari onom njihovom totalno nesigurnom golmanu. Ovo je ujedno bila i prva lopta koja je isla u okvir gola a da nije napucala direktno njihovog golmana, znaci dovoljno je bilo uputiti samo metar od njega ... edit: Ono sto je Brasanac odbranio da ne racunam Edited July 14, 2015 by Geo
J-♣ Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ko će sad da živi od Babinja, tek će sad da se zajebava nekim "ekstra" potezima u pokušaju. Jedan od lošijih (najlošiji), al' dade go pa ova kritika džaba. U Gruziji treba da počne sa brzim Živkovićem i Bakarom, bez Tute.
theanswer Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Bio sam i 0:0 spreman da potpišem da nisam čekao keca kad sam video da nam ponestaje snage. Brašanac odigrao uz onu tekmu protiv Ludogoreca u BG najbolju tekmu u Partizanu. Morao je da usere na kraju, jbg, bilo bi mnogo. Potpuno je u skladu sa PFK-om da Babović posle svega da ovakvu golčinu. Njihov golman je bio kritičan ali ovo ni 3 Paskola ne bi odbranila. Gruzijci mi nisu dali nikakav razlog da strepim u revanšu. Ćirković zato jeste. Mi možemo ovde da ispadnemo samo ako se kvalitetno samoubijemo. Znači da neko od nagaznih mina u odbrani tipa Ćirković ili Petrović napravi neki kardinalan propust a ni tad ne znam dal bi ovi mučenici mogli da ga daju sve i da Staljin ustane iz groba. Gledajući ostale rezultate, Midtjiland je protiv ovih sa Gibraltara isto dobio 1:0, Ludogorec izgubio kući od moćnih Moldavaca, Apoel 0:0 sa Vardarom, Makabi izgubio na Malti, ovaj rezultat je odličan. Inače, žreb je između dva kola, tačnije u petak, znam da trčim pred rudu ali bilo bi skroz ok da nam opet ulete Bugari :)
*edited by mod Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Da je bilo 2-0 ovo bi vec bilo gotovo. Doduse i ovako moraju da se otvore, pa dokle god ne primimo prvi gol trebalo bi da bude ok.
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Ko će sad da živi od Babinja, tek će sad da se zajebava nekim "ekstra" potezima u pokušaju. Jedan od lošijih (najlošiji), al' dade go pa ova kritika džaba. U Gruziji treba da počne sa brzim Živkovićem i Bakarom, bez Tute. +1 i da se vrati brazilac, cirkovic je veceras bio jako rizican :(
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Bio sam i 0:0 spreman da potpišem da nisam čekao keca kad sam video da nam ponestaje snage. Brašanac odigrao uz onu tekmu protiv Ludogoreca u BG najbolju tekmu u Partizanu. Morao je da usere na kraju, jbg, bilo bi mnogo. Potpuno je u skladu sa PFK-om da Babović posle svega da ovakvu golčinu. Njihov golman je bio kritičan ali ovo ni 3 Paskola ne bi odbranila. Gruzijci mi nisu dali nikakav razlog da strepim u revanšu. Ćirković zato jeste. Mi možemo ovde da ispadnemo samo ako se kvalitetno samoubijemo. Znači da neko od nagaznih mina u odbrani tipa Ćirković ili Petrović napravi neki kardinalan propust a ni tad ne znam dal bi ovi mučenici mogli da ga daju sve i da Staljin ustane iz groba. Gledajući ostale rezultate, Midtjiland je protiv ovih sa Gibraltara isto dobio 1:0, Ludogorec izgubio kući od moćnih Moldavaca, Apoel 0:0 sa Vardarom, Makabi izgubio na Malti, ovaj rezultat je odličan. Inače, žreb je između dva kola, tačnije u petak, znam da trčim pred rudu ali bilo bi skroz ok da nam opet ulete Bugari :) jos jedan +1
Cash Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Inače, žreb je između dva kola, tačnije u petak, znam da trčim pred rudu ali bilo bi skroz ok da nam opet ulete Bugari :) Uletece Moldavci
Кристофер Лумумбо Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 meni ovih 1:0 kao da smo dobili 3:0. gruzijci ce morati da se otvore u revansu i tada ce biti vec mnogo lakse, minimum ce primiti 2 komada. utisak kvari samo sto je tatin smrad dao gol. bio je ubedljivo najgori na terenu, i onda mu dadose da izvede slobodnjak, koji je doduse mogao i zivkovic da zavari onom njihovom totalno nesigurnom golmanu. jel moze moderacija da reaguje na ovakve stvari?
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 jel moze moderacija da reaguje na ovakve stvari? moderacija ima isto misljenje kao ja. :) a ti da otkrijes koliko te placa za marketing?
Muwan Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Uh bre, stvarno je Babo dao golcinu Uz izdašnu pomoć njihovog goše kojem religija zabranjuje da ispruži levu ruku.
Recommended Posts