*edited by mod Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) Sasa Ilic je izgleda retard na kub. Jok, samo nece da talasa u godini u kojoj treba da se uglavi u upravu. Edited January 27, 2016 by *edited by mod
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Sasa Ilic je izgleda retard na kub. sedi 1
Aleksandar88 Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Znači podržavaš ovo što je ilić izjavio? Doduše dalo se i zaključiti po tome što se niko iz te ''božo koprivica'' ekipe nijednom nije javio da na bili koji način osudi ovo što se radi Živkoviću.
Moća Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 sedi 1Kumse ovo Ilicevo obracanje Zivkovicu preko novina je sramota i pokazna vezba sta ga sve ceka. Sto ne kaze u lice sta ima pizda jedna alkoholicarska raspala? Svaki dan se vidjaju na treningu pa neg bude faca i nek mu kaze. U stvari ospravljam se nije retard nego govno na kub.
ljakse Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Nije isto retard i smradina. Nešto kao bivša legenda Adi Kapiten.
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Kumse ovo Ilicevo obracanje Zivkovicu preko novina je sramota i pokazna vezba sta ga sve ceka. Sto ne kaze u lice sta ima pizda jedna alkoholicarska raspala? Svaki dan se vidjaju na treningu pa neg bude faca i nek mu kaze. U stvari ospravljam se nije retard nego govno na kub.ne lupaj ljubi te brat:)
katamaran Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Zivkovica su poveli na Kipar samo da bi ga Sale kapiten i genijalci koji progutaju pricu da zbog njega nece dobiti platu dodatno pritiskali. Jasno im je da sa par meseci u drugom timu nista ne dobijaju pa da probaju ovo. sigurno je sjajna atmosfera u svlacionici
kapetanm Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 A vi veruete da je Ilic to bas tako rekao i u tom kontekstu, odsecno grmeci? Malo morgen sve su novinari u pravu kad nanjuse krv u bureku. 1 je Sale, nemoj senka na njega da padne.
katamaran Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) evo ga i Mustafa http://www.mozzartsport.com/vesti/nevidjen-pritisak-na-zivkovica-stojkovic-se-sam-javio-i-tvrdi-andrijin-tata-hoce-da-prevari-partizan/126309 Kako je krenulo Zivkovica ce jos malo juriti vilama i bakljama da produzi ugovor. objasnio U redu, jeste talentovan, ali da mu nije bilo Partizana ostao bi negde u Nišu, ’terao loptu’ po nekoj livadi i jeo ćevape kod mog druga u kafani ’Stara Srbija’. Možda bi radio u nekom kafiću kao konobar, šta znam". sa sve besplatnom reklamom za ortaka Edited January 27, 2016 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 (edited) A vi veruete da je Ilic to bas tako rekao i u tom kontekstu, odsecno grmeci? Malo morgen sve su novinari u pravu kad nanjuse krv u bureku. 1 je Sale, nemoj senka na njega da padne. ma naravno da je dosoljavanje. sad sam na sajtu kluba video integralnu verziju ilićeve izjave. i ja je potpisujem od slova do slova. da sam mu saigrač na takvo pitanje bi izjavio isto to. e http://youtu.be/AQnF1lGeo8E?t=6m47s Edited January 27, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts