*edited by mod Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 vidiš, i zvezda i partizan imaju razgranatu mrežu skauta, čiji kraci dopiru i do finske... ne znam zašto onda dovode igrače na osnovu youtube highlightsa... Nego kako, jos se i raspituju o karakteru igraca a ne samo o procentu, ceni i ponekad poziciji na kojoj igra.
Lazy Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Zar nemamo bese nekog mladog igraca i mi na mestu desnog beka? Zar tomic nema poverenje u njega/njih? miladin stevanović
Goranz Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Nastavljač duge tradicije. "Rado Stevanović ide na desnog beka u Partizan".
Kreator Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 (edited) Belgijski standard izgleda cvrsto resen da kupi golmana zivkovica. Izgleda da je partizan rekao "moze". :D Edited January 15, 2016 by BlackGeorge
Nebojsa Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 ceo ovaj prelazni rok me podsetio na legendarni vic... Šetaju Mujo i Haso i naiđu na govno. Mujo će:- Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? Misli Haso:- Jeste gadno, ali potrpim a poslije mi ostane 1000 eura.Pojede Haso govno, uzme 1000 eura i nastave hodati. Haso si misli:- Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života. Misli i Mujo: - E jesam glup! Ovaj se malo potrpio i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će:- Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? - Bih!I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso: - E što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio.- Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!
Kreator Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Ne zaboravite da bi "partizan" trebao da dobije i obestecenje, jer mu ugovor istice tek na leto 2017.g.
twisted Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Sedrik Gogua sutra na lekarskim pregledima, potpisuje ugovor na četiri godine, ništa od povratka Klea i Lazovića - mozzart
katamaran Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Fabrisio došao da traži pare koje nije zaslužio u Partizan se vratio iFabrisio Dornelas. Iako mu je posredstvom menadžera poručeno da se na njega ne računa, brazilski štoper, koji je na nekoliko utakmica u crno zavio crno-bele, samoinicijativno je stigao u Humsku 1 i od čelnika kluba zatražio da mu isplate sav novac koji mu sleduje na osnovu ugovora o pozajmici do leta. Njegova epizoda na terenu završila se neslavno, ali Fabrisio ne želi da popusti, pa rukovodio traže način da premoste neočekivan problem. Krajnje neocekivano trazi pare koje mu sleduju po ugovoru. Makedonac.
Nebojsa Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Krajnje neocekivano trazi pare koje mu sleduju po ugovoru. Makedonac. stoji, da su u pitanju cista posla, medjutim, kako je dornelasov (i jevtovicev) menadzer kum kize milinkovica, a posto je ovaj (satro) insistirao da ovi dodju zbog svog kvaliteta, postavlja se pitanje kako je do ugovora uopste doslo. bojim se da cemo proci kao vi s bronovickim....
katamaran Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Na takve stvari moras da mislis pre potpisivanja ugovara. Vi cete na Dornelasa potrositi 100-150k (slobodna procena) dok smo mi na pijanog rudara iz Poljske spucali oko 2 miliona kad se sve sabere
Pokojni Ruxin Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 dornelasov (i jevtovicev) menadzer kum kize milinkovica Izvor?
Kreator Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 otišli: babović Grbić Šaponjić a uskoro i živko ž. došli: jovanović :( šaranov everton gogua moram priznati da sam za sada zadovoljan. pogotovo odlascima, mora to još: luka, oba petrovića, jevtović, leković, ostojić (ali ne može zbog povrede)...dopuniti po želji nisam gledao tog šaranova, jel bolji od ž.živkovića?
Recommended Posts