katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 (edited) Pretpostavio sam da je Ivanica al bi bilo mnogo promasenih slova :) Tek o njemu je dao enigmatsku izjavu. Edited January 14, 2016 by katamaran
Muwan Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Brzo i dobro smišlja enigmatiku za nekog ko je mozak ispohovao koksom.
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Al kako nesta osmeh na pomen Ivanica (0:34) Pretpostavljam da bi ga i dalje hteo al da nije optimista. Mozda tumacim kako bi se meni svidelo :)
Cash Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Geo kako ces ti bez svog ljubimca :( A kako ce tek Lulumbo :(
Gutterball Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Babović se odrekao primanja i napustio Partizan Ovakvog čoveka ste oterali
Cash Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 a el patron :( on ni Kizu nije preboleo, a sad jos babo :(
porucnik vasic Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Комшије купујете ли тог Иванића или не?
El Patron Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Sve najbolje diskretnom heroju u nastavku bogate karijere, hvala za sjajne igre u evropi https://www.youtube.com/watch?v=rvCzC1eGXmc
El Patron Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Sedrik Gogu novi stoper, dosao iz Finske http://mondo.rs/a865960/Sport/Fudbal/Sedrik-Gogu-u-Partizanu.html MONDU je iz izvora bliskih klubu potvrđeno da fudbaler iz Obale Slonovače, Sedrik Gogu, dolazi u Humsku!
Kreator Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Kakve budale kupuju neiskusnog stopera, stranca na jednom od najkriznijih mesta u timu. Deluje kao da su vazura i vucelic ponovo preuzeli dizgine. A sta tek reci o dovodjenju filipa stojkovica? Klinac, veliki zvezdas, a placen 400.000 evra.. i igra na mestu desnog beka koje nije kriticno.
ZokiAsov Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 ode babo :( Cekao sam da prodje neko vreme ali izgleda da je definitinvno otisao taj dugokosi zvrndov. Hvala mu za sve i nadam se da cemo ga ubuduce na JNA gledati samo na tribini. Ja sam covek od reci tako da u to ime svi grobari s topika imaju vinjak od mene, kao i ruxin, katamaran i midlklas (da odmah napomenem, milos76 je nas brat grobar i kao takav je svakako pozvan) kao dostojanstveni sportski rivali i predstavnici suprotnog tabora, koji su najcesce svojim objektivnim i konstruktivnim komentarima doprinosili ovoj temi. S obzirom da je i kolega twisted spominjao da bi ucestvovao u proslavi ovog svecanog trenutka, ostaje da se dogovorimo oko termina u kom cemo nazdraviti babinom odlasku. Sto se prelaznog roka do sada tice : Babovic - svakako najvece pojacanje, nema dalje. Ivanic - drago mi je sto ne dolazi, svo ovo proseravanje je bilo tu mac, bio bi mnogo veliki jadnik da sada dodje, a jadnici nam ne trebaju Everton - nepoznanica, verovatno ipak apgrejd u odnosu na Jevtu, u st.galenu je bio standardan i kazu dobar Gogoua - ovaj je izgleda izvestan, (ali bio je i ivanic kolko prekjuce tako da...) Sta znam ima 1.90, igrao je redovno, kazu i da je reprezentativac ima 21 (africku) godinu, moze da bude pogodak kao i fijasko,sanse 50/50 Filip jebeni Stojkovic - sto bi rekao Kristijan ovo je glupost cist! Decko je otvoreni cigan, saban, i treba da dodje na poziciju na kojoj smo pokriveni. I jos za njegovu slobodu da platimo 400 soma necega. Nadam se da ce imati obraza i da ce zbog decacke ljubavi odbiti vazurine evre.
Recommended Posts