Goranz Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Imamo i previše njih koji trče i mogli da igraju u Realu. Treba nam i drugačiji profil igrača.
Ted Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 nesto me buni. u tekstu se ne navodi da je u pitanju najbolji mladi igrac cg. mislim, ako nije najbolji onda nije ni crnogorac, a ako nije crnogorac koji ce nam. ja jos nisam upoznao crnogorca koji nije najbolji. mracna neka rabota je ovo. ja bih bio vrlo oprezan, da nam ne uvale neki fals. Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Goranz Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 nesto me buni. u tekstu se ne navodi da je u pitanju najbolji mladi igrac cg. mislim, ako nije najbolji onda nije ni crnogorac, a ako nije crnogorac koji ce nam. ja jos nisam upoznao crnogorca koji nije najbolji. mracna neka rabota je ovo. ja bih bio vrlo oprezan, da nam ne uvale neki falus. Nekako ne verujem da neće.
MiddleClass Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 iako sam protiv ivana tomića kao trenera, ovim je opravdao svoj dolazak, makar ništa ne napravio http://www.mozzartsport.com/vesti/stefan-babovic-raskida-sa-partizanom/125163 +1 Mora Babo da ode da bi se opet vratio.
kud u maglu Simoviću Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 A, bre? Car se vratio??госпођи се не враћа у београд:(
Nebojsa Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 braco grobari, da li je moguce da smo toliko ocajni da se 1 polupenzionisani kleo stvarno smatra nekakvim pojacanjem?!
Muwan Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Čekaj da umesto njega vratimo Šćepovića pa ćeš videti...
Nebojsa Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 to je to, mi smo u stvari taoci raznih babovica i scepovica poslednjih 15ak godina, pa prihvatamo sve samo da ove ne gledamo... (rings a bell?)
*edited by mod Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Super mi je ovo Ilievovo da nece da komentarise Izvkovica dok se ne zavrsi rok. Sta god da uradi posle roka moze da kaze, "E, bas sam to hteo!"
Kreator Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Tesko da ce doci kleo..i iliev kaze da mu je to zelja koja je tesko ostvarljiva. Moguce je da se baca dimna bomba da dodje neko drugi. Moraju necim da hrane novinare, vidite kako su se poprimali oko ivanica :D
katamaran Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Super mi je ovo Ilievovo da nece da komentarise Izvkovica dok se ne zavrsi rok. Sta god da uradi posle roka moze da kaze, "E, bas sam to hteo!"
Recommended Posts