MocaVukotic Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 nikad se ne zna kod tako mladog igrača, al ovaj bi baš žešće iznenadio kad bi nešto uspeo da uradi od sebe. Link to comment
Bright Billy Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ovi ludački transferi u poslednje vreme ukazuju da je neko najzad pokupio know how od Mamića. prodaju momke koji su prvaci sveta u svom uzrastu. maminjo bi uzo 5 puta vise para... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 A inače je šaponjara u tom svom uzrastu uvek dominirao, ako se ne varam. Što valjda takođe nešto govori. Imam utisak da ste vi davno smetnuli sa uma koliko je u stvari dečko mlad. Link to comment
copkillah Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 nikad se ne zna kod tako mladog igrača, al ovaj bi baš žešće iznenadio kad bi nešto uspeo da uradi od sebe.Tako nešto i Tomić misli, zato je i prodat. Link to comment
Bright Billy Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 udade vam se direktorka Link to comment
Dr Arslanagić Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 7-1 koliko košta ostanak do kraja sezone, tako da je krajnja cifra ipak 6. Ako je Šaponjić prodat za 3, onda je to ponuda koja se ne odbija. Gledajući ga 10ak puta ove sezone, ništa specijalno nije pokazao. Sent from my SM-G900F using Tapatalk nenamerna greška glede Grujićevog transfera. za ostalo +1000 Link to comment
J.R. Cash Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Ja bih se složio sa bratom middlom pa rekao - vi Mislim ne kažem da će da bude zlatan, ali meni je momak izgledao skroz pristojno kad god sam ga gledao, posebno s obzirom na to je jedva punoletan. Ok, ima neke iritante navike, ali imu tu i sasvim dovoljno potencijala da se obradi. Mada mene do jaja nervira kako se idiotski navijači i javnost ponašaju prema našim klincima pa możda i projektujem. Pljuju se deca posle prvog kiksa i šalju u malu moštanicu, pa posle kad ih neko istrpi otkud maksa kiksara vredi 20 milki, otkud mladenović dominira u lš... +1 Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 A inače je šaponjara u tom svom uzrastu uvek dominirao, ako se ne varam. Što valjda takođe nešto govori. Imam utisak da ste vi davno smetnuli sa uma koliko je u stvari dečko mlad. +1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 nenamerna greška glede Grujićevog transferaprotiv srpstva i srbije si:( izgleda da su pregovori sa dankarom na levelu 2 radi faks u kini Link to comment
porucnik vasic Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 protiv srpstva i srbije si :( izgleda da su pregovori sa dankarom na levelu 2 radi faks u kini Шта ће вам лошији ииграч на тој позицији од Туте? Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Шта ће вам лошији ииграч на тој позицији од Туте?da igramo sexy fudbal a Link to comment
reginald Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Bojim se da ce Saponjic u Benfici propadat kao sto je propadao Djuricic. Moj dojam je da to nije dobar klub ni dobra liga za napredovanje. Link to comment
twisted Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 moj dojam je da ćemo mi uzeti 3 miliona... sve ostalo je nekako u drugom i trećem planu Link to comment
April Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Nismo ovako zajebali nekog još od transfera Gulana u Fiorentinu Link to comment
Kreator Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 moj dojam je da ćemo mi uzeti 3 miliona... sve ostalo je nekako u drugom i trećem planu +1, baš tako. Link to comment
Recommended Posts