copkillah Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 ja se samo nadam da imamo i procenat od sledeće prodaje Link to comment
Kreator Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 vrhunski posao! :ziga: prodaja decenije :ziga: Link to comment
Lezilebovich Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 nek rade šta hoće, samo nek plate i nek nose. jbt, ako smo mi uspeli da ovog duduka zavalimo za 3 a Liverpul uzeo Grujića za 5... no comment zar nije grujić za 7 otišao ? Link to comment
Azdaja Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 ovo je faljijeva utopilica da nam naplati penale na leto, da ne mogu da kazu. "matori nema love" Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 ja se samo nadam da imamo i procenat od sledeće prodaje što. misliš da ćemo morati da vrćemo lovu Link to comment
Geo Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Jel stetocina napustio zvanicno klub ili je i dalje tu, nigde ne mogu da nadjem info ... Jel dovodimo nekog krstenog amc-a ? Link to comment
Cash Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Nije jos napustio. Pregovori sa Sarajevom su propali, jer babo kaže da je u Bg bolji nočni život, pa mu se zato ne ide iz Partizana Link to comment
MiddleClass Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 što. misliš da ćemo morati da vrćemo lovu Koju lovu? Dobar je Saponja, precerujete kao po obicaju... Link to comment
ZokiAsov Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Kaze Iliev da je cifra milion i po, i da ostaje verovatno da podigne trofej na prolece. Link to comment
Geo Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Koji trofej, za nejlepse okicenu jelku tokom ovih praznika ? Link to comment
Dr Arslanagić Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) Kup Maršala Tita, a verovatno nam se smeši i trofej na turniru "Stevan Ćele Vilotić". Edited January 10, 2016 by Dr Arslanagić Link to comment
Segundo Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 zar nije grujić za 7 otišao ?7-1 koliko košta ostanak do kraja sezone, tako da je krajnja cifra ipak 6.Ako je Šaponjić prodat za 3, onda je to ponuda koja se ne odbija. Gledajući ga 10ak puta ove sezone, ništa specijalno nije pokazao. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment
Muwan Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 ja se samo nadam da imamo i procenat od sledeće prodaje Sledeća prodaja je povratak u Partizan tako da procenat nije bitan. Ovi ludački transferi u poslednje vreme ukazuju da je neko najzad pokupio know how od Mamića. Link to comment
MocaVukotic Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 ovo za šaponjića je zajebalo i maminja, neko je tu lud, ili oni ili mi... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 (edited) ovo za šaponjića je zajebalo i maminja, neko je tu lud, ili oni ili mi...Ja bih se složio sa bratom middlom pa rekao - vi Mislim ne kažem da će da bude zlatan, ali meni je momak izgledao skroz pristojno kad god sam ga gledao, posebno s obzirom na to je jedva punoletan. Ok, ima neke iritante navike, ali imu tu i sasvim dovoljno potencijala da se obradi. Mada mene do jaja nervira kako se idiotski navijači i javnost ponašaju prema našim klincima pa możda i projektujem. Pljuju se deca posle prvog kiksa i šalju u malu moštanicu, pa posle kad ih neko istrpi otkud maksa kiksara vredi 20 milki, otkud mladenović dominira u lš... Edited January 10, 2016 by Ruxin Link to comment
Recommended Posts