goofs Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Samo sam došao da napišem da ne postoji klub na svetu u kojem jedan igrač odigra jesen prosečno 90 minuta po utakmici, bude zamenik kapitena, a onda ga u prelaznom roku puste na free transfer jer im više ne valja. Link to comment
Nebojsa Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Samo sam došao da napišem da ne postoji klub na svetu u kojem jedan "igrač" odigra jesen prosečno 90 minuta po utakmici, bude zamenik kapitena, a onda ga u prelaznom roku puste na free transfer jer im više ne valja. samo mala korekcija razjasnjava celu "misteriju". Link to comment
gone fishing Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 Nego ima li to negde napismeno? Da li se javno obratio direktor ili bar portparol Firme kako bi obrazlozio raskid ugovora izmedju Firme i Ivanica? tako prenosi ružnal Kako Alo prenosi pored crno-beli i klub iz Ljutice Bogdana ozbiljno se sprema da uđe u trku za mladog fudbalera Vojvodine. Partizan je navodno Voši poslao ponudu od 1,4 miliona evra, koju je klub prihvatio, ali ne i Ivanić. S druge strane, Zvezda ne može milionima da nagovara 22-godišnje vezistu da dođe na "Maraknu", ali ima drugog keca u rukavu - Ligu šampiona. alo pumpa tiraž i zasmejava narod u predprazničnom raspoloženju Link to comment
Kreator Posted December 30, 2015 Share Posted December 30, 2015 http://www.kurir.rs/sport/fudbal/ova-baka-crno-bele-nosi-u-srcu-navijacu-za-partizan-dok-sam-ziva-znam-da-ce-mi-svi-oni-doci-kada-umrem-clanak-2074935 Link to comment
Muwan Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Živka Živkovića i Šaponjića traže u Primeri... za šta tačno? Održavanje čistoće na stadionima? Božinova im ne bih dao ni za 20 miliona evra. Link to comment
Aleksandar88 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Traže ih kao što je Lacio tražio Stankovića, ili kako se već zvao onaj štoper što vam je kidao živce. Link to comment
MocaVukotic Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 lazio je stankovića tražio i na kraju uzeo Link to comment
Nebojsa Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 morao covek na kraju da se zadovolji jednim interom Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 svako vam dobro sestre grobarke i braćo grobari Link to comment
Geo Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) ... Edited December 31, 2015 by Geo Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. da partizan bude šampion +1:) Link to comment
Recommended Posts