Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Tomic deluje kao pravi Bjekin naslednik. Ista škola...

Nadao sam se Savi za precednika, mada se i on srozao poslednjih godina.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Svakako si svestan da će ga kupiti ova bagra?

Posted

Можемо да обећамо врхунска појачања, неколико бомби прелазног рока, врхунског тренера и врхунски фудбал од пролећа. Много навијача, спектакл какав Партизан заслужује. Бићете одушевљени – рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана.

:fantom: 

Posted

bas sam hteo da prokomentarisem ono obracanje novinarima s biki pre neki dan da je delovao kao na koksu. nakon ove izjave iznad sam siguran 100%.

Posted

Можемо да обећамо врхунска појачања, неколико бомби прелазног рока, врхунског тренера и врхунски фудбал од пролећа. Много навијача, спектакл какав Партизан заслужује. Бићете одушевљени – рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана.

:fantom: 

:pera:

Posted

"Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да је постављање Томића за тренера „највећа бомба” зимског прелазног рока."

:Jova:

Posted

Neporazum je u tome sto on u stvari misli na dimne bombe ...  :fantom:

Posted

Ode Abu u Kinu za 1.2 miliona

Pokazao se mnogo bolji nego sto sam ocekivao al mahom u Evropi.

Posted (edited)

"Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да је постављање Томића за тренера „највећа бомба” зимског прелазног рока."

Oduvek smo bili majstori da suptilno poručimo navijačima i široj javnosti kako će imati priliku da se do mile volje nagledaju pojačanja u svojim snovima.

Edit: šta, prodajemo Abua? Mada, realno nam i ne treba, play out može i Garbu da izgura uz pomoć Šaponjića.

Još da se rešimo Živkovića i to je to, sve će biti posloženo kako treba.

Edited by beowl
Posted

Svakako si svestan da će ga kupiti ova bagra?

neka ga kupi bilo koja bagra, ali toj bagri će propadaju pare ako bude ovako radila.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...