Timmy Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Tomic deluje kao pravi Bjekin naslednik. Ista škola... Nadao sam se Savi za precednika, mada se i on srozao poslednjih godina. Link to comment
twisted Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 živ nisam da se privatizuje pfc Link to comment
dig_chohano Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Svakako si svestan da će ga kupiti ova bagra? Link to comment
Apollo Creed Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Можемо да обећамо врхунска појачања, неколико бомби прелазног рока, врхунског тренера и врхунски фудбал од пролећа. Много навијача, спектакл какав Партизан заслужује. Бићете одушевљени – рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана. Link to comment
Nebojsa Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 bas sam hteo da prokomentarisem ono obracanje novinarima s biki pre neki dan da je delovao kao na koksu. nakon ove izjave iznad sam siguran 100%. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Можемо да обећамо врхунска појачања, неколико бомби прелазног рока, врхунског тренера и врхунски фудбал од пролећа. Много навијача, спектакл какав Партизан заслужује. Бићете одушевљени – рекао је Илиев новинарима на стадиону Партизана. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 stiže ventola Link to comment
Apollo Creed Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 "Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да је постављање Томића за тренера „највећа бомба” зимског прелазног рока." Link to comment
Geo Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Neporazum je u tome sto on u stvari misli na dimne bombe ... Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Popović: Partizan ima 2 miliona evra, nisam kriv za neuspehe samo skromnost ga je sprečila da kaže da su to u stvari 4,5 miliona € :0.6: Link to comment
katamaran Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Ode Abu u Kinu za 1.2 miliona Pokazao se mnogo bolji nego sto sam ocekivao al mahom u Evropi. Link to comment
Muwan Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 (edited) "Спортски директор Партизана Ивица Илиев рекао је да је постављање Томића за тренера „највећа бомба” зимског прелазног рока." Oduvek smo bili majstori da suptilno poručimo navijačima i široj javnosti kako će imati priliku da se do mile volje nagledaju pojačanja u svojim snovima. Edit: šta, prodajemo Abua? Mada, realno nam i ne treba, play out može i Garbu da izgura uz pomoć Šaponjića. Još da se rešimo Živkovića i to je to, sve će biti posloženo kako treba. Edited December 25, 2015 by beowl Link to comment
katamaran Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Edit: šta, prodajemo Abua? Mada, realno nam i ne treba, play out može i Garbu da izgura uz pomoć Šaponjića. http://www.mozzartsport.com/vesti/abubakar-ide-u-kinu-partizanu-cista-zarada-od-1-200-000-evra/123897 Kazu da i Tuta moze da ode al meni po Ilievu deluje da planirate da ga zadrzite. Link to comment
twisted Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Svakako si svestan da će ga kupiti ova bagra? neka ga kupi bilo koja bagra, ali toj bagri će propadaju pare ako bude ovako radila. Link to comment
Recommended Posts