Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

davnih dana, na zilotskom forumu, a bambija je kaparisao još crni bik, tako da tu tomić nema niakve zasluge

- dovoljno je setiti se leta 2007 i izveštaja u novinama tj na sos kanalu kako dijara nije prošao probu i kako se nisu dogovorili sa morijerom, setimo se da je on potpisao tek iz drugog pokušaja nedelju dana kasnije

- tomiću najviše zameram što je prerano prodao jovetića i osakatio ofanzivu tima na leto 2008, kao zamenu je doveo fucking bogunovića koji je u grupnoj fazi bio nevidljiv jer ga lopte nisu pogađale u cevanicu kao protiv turaka, to koliko je on dobar igrač pokazuje što pfc nije ništa na njemu zaradio i što danas igra u spartaku

Za Jovetica se pitao kao ti  i ja, dosla milionska ponuda, dosao Ramadani pala ruka ruci i cao, zdravo. 

Da ne ispadne da nesto branim Tomica, zabole me paja za njega, samo kazem da stvari nisu crno-bele. Videcemo sta ce kao trener napraviti, jos jedan pocetnik, sto je tradicija postala, a za vratom kumovi vazura i nedic.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

E a bio je valjda i neki libijac. Onaj špic što ste vijali par rokova i predstavljali kao naslednika batistuste...da me ubiješ ne mogu sad da se setim kako se zove čoek

edit - zabija, zubija, zombija! Paklen igrač :fantom:

:fantom:

(bio sam na ovoj utakmici)

Posted

Valja se prisetiti i majstorije na 2:05

Posted

Ćure kaže da rezultati nisu toliko tragični i da je gore bilo '91 kad je Zvezda bila prvak države i europe.

:unsure:

Posted

hehe, prolupao malo Ćure, verovatno je mislio na '92, kada se upadalo u svlačionice sa pištoljima

Posted

E za tu godinu kaze da ste se stabilizovali i da cete tako opet.

Posted

Kad pređe -20 nije više derbi :fantom:

Mi cemo da vas dobijemo u derbijima a vi uzmite titulu ukoliko vas nije sramota™

Posted (edited)

Tako je one sezone posle kako vas nije sramota™ Lola dobio po gujsc™ 3x u narednih mesec i po dana.  :0.6:

Edited by Plajvi
Posted

Tomic je inteligentan. Nije prihvatio pre dva meseca a sad je zicer. Nema sta da izgubi. Uzme kup i ispunio cilj. Ovde se ionako zivi u narednih par meseci. Igrace kao i djuka visok presing i primace par komada jer mu je odbrana spora i nikakva. Ali i to (vam) je napredak..

Za to vreme gsn nedic ce da ucvrsti svoju agenciju za menadzerisanje jer je sa zekom jednu marionetu zamenio drugom. Car postavi onog nesretnika iz loznice, vodi klub i na kraju dodje sa navijacima da ga juri.. Zemlja srbija.

Posted

kad je tomićeva :Hail: zvanična promocija? rekao je da će tada da kaže na koje igrače računa, a na koje ne. 

Posted

Tomic je valjda doveo moreiru. On je mozda i najbolje u inostranstvu pikao u alavesu. Kada je postao sd moreira je valjda odgulio polisezonu u alavesu ali uglavnom na klupi. Valkda su mu ga preporucili i on ga doveo... Dijaru je doveo menadzer valjda i platio 5k evra ili tako nesto, bila neka simpa prica, a zuku je tomicu preporucio rambo (i to su obojica potvrdili). Cak je tomic i isao u brazil kod ramba...

Posted

Eto ti ga sad...Sad me živo interesuje ko je u pravu? Adašević ili pecaroš? Za Partizan bi bolje bilo da je Adašević.

Posted

Tomic je valjda doveo moreiru. On je mozda i najbolje u inostranstvu pikao u alavesu. Kada je postao sd moreira je valjda odgulio polisezonu u alavesu ali uglavnom na klupi. Valkda su mu ga preporucili i on ga doveo... Dijaru je doveo menadzer valjda i platio 5k evra ili tako nesto, bila neka simpa prica, a zuku je tomicu preporucio rambo (i to su obojica potvrdili). Cak je tomic i isao u brazil kod ramba...

Dijara je prvo nuđen Zvezdi, a ovi ga odjebali kao prejeftin je, mora da je krš. Žuka je bio u Italiji, trebalo da potpiše za nekoga (Udineze, Livorno, jebem li ga), pa mu je to propalo i nađe ga Damjanac i preporuči ga. Valjda je posle Tomić zvao Ramba i raspitivao se.

Posted (edited)

Za Palermo. Mislim da Dijara nije nuđen Crvenoj zvezdi. A sa Moreirom je sapunica trajala nekoliko meseci, te hoće te neće da dođe, traži mnogo para...

Edited by Dr Arslanagić
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...