Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 btw, svi ti koje pominjete su mufljuzi i bitange. jedini valjan čovek u PFC poslednjih decenija je bio Jokan. Link to comment
Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Aj sto se u nas sistem nije uklopio, nego se nije uklopio u Borac iz Cacka, neki Iracki tim a i u D ligi Brazila mu slabo ide pracenje igre i otvaranje. Samo kažem šta sam svojim očima video Link to comment
Godfrey Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Što Čadikovski? Zaboravljaš het-trik protiv Sinđelića iz Niša u kupu? Sad ozbiljno, ja sam gotivio i Marka Šćepovića i Lolu, samo iz razloga jer su ih ljudi sa istoka i zapada uništavali kako istrče na teren. Tako da nikad nisam imao fazon da napadam "naše"..ali ovog dečka stvarno nisam mogao da smislim. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 btw, svi ti koje pominjete su mufljuzi i bitange. jedini valjan čovek u PFC poslednjih decenija je bio Jokan.+ stanoja+ markara a i kizara se pokazao kao gospodin čovek Link to comment
Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 (edited) najobičniji guzati tupko, sigurno nije najveća štetočina koja je igrala za voljeni tim. EDIT et Godfrey Edited December 21, 2015 by Dr Arslanagić Link to comment
Pokojni Ruxin Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Da smo pametni, pustili bismo klince da igraju. Stevanović, Bogosavac, Lukić, Golubović... Lol, tako brzo odustajete od borbe. Mislim jesu čačak i čuka sasvim solidne ekipe ali.... Link to comment
Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 + stanoja + markara a i kizara se pokazao kao gospodin čovek eh, imali su i Stanojević i Krstajić svoje kombinacije ko je Markara? ok za Kizu Link to comment
ZokiAsov Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Cadi Gol je bio do jaja. Mogao je da bude novi goce hristov da su se stvari poklopile. Link to comment
Godfrey Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Jokan je najveći gospodin ikada u Partizanu, bar od ovih što sam ih ja gledao. Ne sećam ga se kod nas kao igrača, samo u reprezntaciji, pričam kad je došao za trenera. Ali stručnost Link to comment
ZokiAsov Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ko je Markara? Celavi prepotenko Link to comment
Kreator Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 (edited) Da smo pametni, pustili bismo klince da igraju. Stevanović, Bogosavac, Lukić, Golubović... Golubović i Glavčić (kojeg nisi ovde spomenuo, a igrao je malo ove jeseni) će izgleda negde na pozajmicu. Bogosavac je valjda bio ove jeseni u teleoptiku pa će valjda taj isti tomić presuditi da li treba da se vrati u prvi tim. Meni se uopšte nije svidelo kao je ove jeseni igrao Lukić...Osim onog gola u finišu neke prvenstvene utakmice, jako tanko.. Edited December 21, 2015 by BlackGeorge Link to comment
ZokiAsov Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Bio je i Rasara veliki gospodin da se ne lazemo. Imao je onaj pogled tuzne veverice, ali nije bio los, onako s ljudske strane. Link to comment
Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Lol, tako brzo odustajete od borbe. Mislim jesu čačak i čuka sasvim solidne ekipe ali.... lol napunićemo vas u derbiju ko onomad kada vam se Lazetić mlađi useravao u život, Burza spasavao čast u poslednjim minutima utakmice a Lola mahao bakljom i prozivao vas na TV-u. mmw Link to comment
Dr Arslanagić Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Cadi Gol je bio do jaja. Mogao je da bude novi goce hristov da su se stvari poklopile. uh jedan je Goce Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 marko nikolić, ne glumac svaki trener i svaki sd imaju svoje kombinacije™. imao ih je i jokan. ja im to ne uzimam za zlo. a jokan jeste dingospo, iako je i on pobornik bata djorizma, ali za ostatak lige ihaaaj Link to comment
Recommended Posts