July 14, 20159 yr Vulicevic je poceo bezvezeda gubi lopte,kao babovic. Jebote menja ninkovica a ne babovica za sasu ilica Edited July 14, 20159 yr by BlackGeorge
July 14, 20159 yr Jel' ovo srpski TM da se uvek i po svaku cenu centrira na prvu stativu? Zakuni se da to nisi primetio u prethodnih 15 godina?? Na prvu stativu i po mogućnosti što niže, da protivnička odbrana uz malo sreće to momentalno pretvori u kontru.
July 14, 20159 yr međik je neverovatan spoj neznanja, užasne fizičke spreme i bolenja kurca +1 Ali tata je tata... Ako izvucemo 1-0 ja prezadovoljan.
July 14, 20159 yr Trce Staljinovci odlicno, neki nas lik im je kondicioni. Trener im ima samo 26 godina. via Tapatalk
July 14, 20159 yr +1 Ali tata je tata... Ako izvucemo 1-0 ja prezadovoljan. A bio je na korak od Zvezde... :(
July 14, 20159 yr Zakuni se da to nisi primetio u prethodnih 15 godina?? Na prvu stativu i po mogućnosti što niže, da protivnička odbrana uz malo sreće to momentalno pretvori u kontru. Upalo mi je u oci pred kraj prosle sezone, kad su uspeli cak i Drinica da tiltuju toliko da uvek centrira tako. Nego, jel' samo ja imam dojam da je Sevcenko uzasno nesiguran golman i da bi im sa dobrim suterima do sad vec zalilali 2 komada? Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
July 14, 20159 yr Samo jedan je peder. Čuo sam kroz prozor ...iću pederu. Nisam uspeo da skapiram ko je u pitanju...
July 14, 20159 yr jedan ako damo da pevamo do zore! ekipa nije spremna, ni fizicki ni takticki. u oktobru da igramo sa ovima verovatno bi ih pocistili, ovako, bice jebeno.
July 14, 20159 yr Napokon normalan centarsurt posle kornera i kakva takva sansa da se nesto uradi ... Babovic -Ilic na terenu , ako ostane 0:0, odnosno ne primimo gol iz kontre da se sutiramo u dupe ...