radisa Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Brašanac je najbolji na terenu, mogao bi biti prodat do karaj prelaznog roka, ako odigra još jednu ovakvu utakmicu :)
*edited by mod Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Pa kad nam je Brasnjavi najopasniji u timu. Generalno ako umuvamo tamo jedan rekao bih da prolazimo bez obzira na ovaj mec. Ne deluje mi kao da mogu da nam umuvaju dva komada. Doduse ne znam da li ce i tamo dase bunkerisu ili ce da se malo otvore. Nadam se ovom drugom.
teacher Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 međik je neverovatan spoj neznanja, užasne fizičke spreme i bolenja kurca
*edited by mod Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Jebote ovi i kada krenu full u napad ostane im 5-6 igraca u odbrani. Oko Babovica se vise ni ne nerviram. Znam da mora da igra, pa se bar iznenadm i obradujem kada izbori poneki korner i nedobije crveni karton.
radisa Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Jebote ovi i kada krenu full u napad ostane im 5-6 igraca u odbrani. Oko Babovica se vise ni ne nerviram. Znam da mora da igra, pa se bar iznenadm i obradujem kada izbori poneki korner i nedobije crveni karton. Ja bih se obradovao da dobije, kakvo bi to pojačanje bilo...
Ted Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Gruzini su bunkerasi, kvalitet ala Borac Cacak.....Brasnajvi najbolji kod nas, Babo kod njih evo ga kapiten!!!
Recommended Posts