ToniAdams Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 uopste nisam siguran da bi bio dosudjen penal. brasan je ostao bez snage i krenuo se sa onim medjusobno vuci i gurati.
MiddleClass Posted December 12, 2015 Posted December 12, 2015 uopste nisam siguran da bi bio dosudjen penal. brasan je ostao bez snage i krenuo se sa onim medjusobno vuci i gurati. Grijesis. Talijanski sudija koji vidi crno-bijeli dres kako pada u ili oko 16m nebitno...
Lord Stef Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Jbt de vi odoste. Covek je uradio ono sto i treba, skroz fudbalski, povukao je do kraja i isao na gol. 2 dana povika na Ljubinka i njegovu kukavicku bunker taktiku, a ovamo Brasanac govedo, sto nije pao, jeb'o ga gol. U tom svetlu, Fabricio ima masivan respect od mene sto je skupio muda i krenuo u napad kad niko drugi nije.
ZokiAsov Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) U tom svetlu, Fabricio ima masivan respect od mene sto je skupio muda i krenuo u napad kad niko drugi nije. Par minuta pre kraja, to je bila jedna od glupljih odluka koje je mogao da napravi. A to je inace njegov trejdmark, mrtvi Srdja Knezevic je za njega Fabio Kanavaro. Edited December 13, 2015 by ZokiAsov
Muwan Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Da je ostao zaboden u našem petercu opet bismo primili gol. I još dva do kraja, da je Nemcima bilo potrebno.
gone fishing Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 jasno zato su čekali 89 minut da daju gol koji ih vodi dalje <_< - istina je da su švabe limitirana ekipa, u rangu prosečnog az-a i da je zato ovo bila šansa za prezimljavanje, avaj vazura je obećao premije za prolaz grupe + za eventualni remi ili pobedu, možda se zato brazilac zaleteo u 89 minutu da istrči kontru, možda je zato brašnjavi toliko vukao loptu umesto da padne na 20m i iznudi crvenu kartu i slobodnjak za krađu vremena ^_^ zaslepele ih premije - ali opet su veći krivci trener kukavica, te sebični ninkara i živkara koji su samo gledali kako da daju gol i sebi povećaju cenu iako su u nekim situacijama mogli da uposle babumakara na 8m od gola
twisted Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Brasanac ne ume da relizuje 1 na 1....sa tog aspekta bolje da je pokusao da iznudi penal, neka korist bi od toga mozda i bila. ovako, pokusao je, nije uspeo, kao sto nece uspeti u 9 od 10 situacija. zasto je tako, nema veze ni sa Ilicem, Augzburgom, Drulovicem isl. ne radi se ovde o fudbalskom rezonu, batadjorizmu, ferpleju....radi se o tome da bi igrac trebao da uradi najbolje za tim imajuci u vidu sospstvena ogranicenja. ovde se ogranicenje sastoji u tome sto igrac moze da ubaci samo u prazan gol....realizacija nula. realno, problem je u tome sto imamo vezistu sa realizatorskim sposobnostima na nivou golmana. nacelno, problem se lako resava, dovedes nekoga ko ume. Sent from my GT-I8260 using Tapatalk hvala tedu što je u više detalja opisao šta sam hteo reći. ma vidi, ne da padne, da se baci golmanu u naručje nosem napred...
Kreator Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) +1 ted zaključao slučaj brašanac ok, ted je zaključio slučaj brašanac. ako je on (a jeste) jedini iole kvalitetan fudbaler sredine terena, a pride ne zna da gol, šta to govori o partizanu? kakva nam je sredina terena? sredina ne postoji. mi nemamo poslovođu. zatim nemamo nekoga ko će da čuva leđa tom poslovođi. nemamo žuku, a imamo jevtovića, fudbalera čiji je najviši nivo njegov bivši klub iz kojeg je došao u partizan. još jednom da ponovim neophodna su nam dva odlična fudbalera sredine terena i makar jedan odličan zadnji vezni da bi smo mogli da pobeđujemo u domaćem prvenstvu i da pariramo zvezdi. o štoperima i centarforima da ne pričamo. uslov svih uslova - urgentan odlazak babovića, jer on ne sme da igra u partizanu više. ako on ostane, to je znak da se ništa nije promenilo. on je jedan veliki kamen oko vrata partizana i ogroman znak da se stvari u partizanu ne menjaju. kada njega vide da igra u partizanu, odmah i nekim raznim ostojićima i petrovićima svane i pomisle: "hej, ako može on da igra, onda mogu i ja." skloniti tatu van domašaja fk partizan. silno vreme izgubismo tražeći jednog jebenog običnog levog beka a čak ni to nismo uspeli da nađemo. renoviranje ekipe mora početi već u januaru. ali to ne može i ne sme da radi neki sns političar već neki stručnjak kalibra radomira antića, a ne ljubinka drulovića. Edited December 13, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Lotar Mateus kritikuje Drulovića: Nisam shvatio šta si hteo? A, ja bih ovako... Legendarni Nemac dosledan u stavu da bi Partizan uvek trebalo da igra ofanzivno ..........Ocenio je Mateus i kvalitet sadašnjeg sastava crno-belih koji je neuspehe u Superligi prikrivao pobedama u Evropi, međutim... „Individualno je veoma dobar, naročito po stanama, Živković i Oumaru su odlični, veoma brzi, konkretni. Nedostaje, ipak, pečat cele ekipe. Previše se oslanjaju na njih dvojicu. Bojim se da klub i ekipa nemaju strategiju kako dalje da nastave. Znate, Bajern uvek igra ofanzivno, Čelsi uvek igra ofanzivno. A Partizan“, pita legenda svetskog fudbala. I precizno uzvraća na pitanje šta bi učinio da on sedi na klupi crno-belih, kako bih ih vratio u život? „Prvo bih razgovarao sa svakim igračem posebno. Zatim bih tražio da svi stave prst na čelo i razmisle gde su poveli klub, tražio bih iskrenost, odgovornsot i ono najvažnije - tražio bih vođu na teren. Čini mi se da ga Partizan sada nema“, dodao je Lotar Mateus........ http://www.mozzartsport.com/vesti/lotar-mateus-kritikuje-drulovica-nisam-shvatio-sta-si-hteo-a-ja-bih-ovako/122982 Edited December 13, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 (edited) Partizan: 12 Kljajić, 2 Bandalovski, 13 Ćirković, 44 Fabricio, 3 Leković, 21 Jevtović, 22 Ilić, 8 Brašanac, 17 Živković Andrija, 11 Ninković, 33 Šaponjić. Klupa: 1 Živković Živko, 5 Petrović, 14 Grbić, 86 Božinov, 91 Stevanović, 20 Lukić, 80 Golubović. Trener: Ljubinko Drulović Edited December 13, 2015 by BlackGeorge
Recommended Posts