Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

nije bitno koliko je licenciranih nego koliko je upotrebljivih....kad se oduzmu mahači peškirom i davaoci moralne podrške, realno je tu malo igrača koji pored volje imaju i mogućnost da doprinesu.

sve u svemu na titulu se mora ići.....tri realne činjenice na to ukazuju.....mi ćemo se odmoriti, sastaviti i pojačati, oni će se raspasti a bodovi će se prepoloviti. sve ide u našu korist, zec je šumi, ražanj su već spremili....film je tek na polovini, rasplet se kao naslućuje ali dobar režiser uvek iznenadi....istrese iz gaća na kraju.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dolazi nam Mancester u 1/8 finala. Sa Englezima smo uvek dobro igrali :fantom:

Posted

Abubakar će im ušuškati minimum dva komada.  :fantom:

Posted

prvo reci augsburg, pa onda skoči mančester

Posted

U 1/16 izbacujemo Liverpool, u osmini United a u 1/4 finalu Arsenal

Posted

Prodato! A ilustracija snage nase grupe se vidi po tome sto u top 10 strelaca 4 iz nas grupe a dva iz Partizana. 

Samo jos Bobadilju da svedemo na pravu meru i to je to.

Posted (edited)

koga da stavimo da čuva tu popadiju?

evo recimo peru grbića. pošto sada igra nekog lažnog beka, a igrao je u švabiji pa neka ga provocira. deluje mi kao da ima kratak fitilj.

Edited by BlackGeorge
Posted

Dolazi nam Mancester u 1/8 finala. Sa Englezima smo uvek dobro igrali :fantom:

A u 1/2 finalu izbacujemo Midleov Lever :)

ne sviđa mi se atmosfera koja provejava ovde. vi kao da ne znate na šta smo spremni.

Posted

Ako ne bude pun stadion u cetvrtak, niko nema pravo da zameri nista igracima, mi smo onda na nivou Cukarickog.

Da je Zvezda na nasem mestu u cetvrtak bi bilo 100.000 navijaca, a mi ne mozemo da napunimo stadion od 30.000. 

Posle 10 godina imas zicer za prolece u evropi, a kod nas je pitanje da li ce doci 15-20.000 navijaca...

Imali smo silne titule poslednjih godina, a na stadionu 2000-3000 navijaca prosecno, pa se onda zapitajmo da li smo zasluzili da imamo bolje igrace.

Posted (edited)

zaslužili smo da imamo bolju upravu, lako ćemo za igrače

Edited by Lezilebovich
Posted (edited)

Sa Vucicevom upravom ste postigli najveci uspjeh u Europi u novijoj istoriji. Malo postovanja molicu!

Edited by MiddleClass
Posted

zaslužili smo da imamo bolju upravu, lako ćemo za igrače

+1

Posted (edited)

Samo da Partizan prodje u cetvrtak, a za uprave me zabole, jer i kad odu ovi doci ce ista bagra. 

Jbg mi verovatno nikad u istoriji nismo imali upravu po zelji navijaca.

Sto se tice FK Partizan, ja sam uvek optimista, cak i da nam dolazi Barsa u cetvrtak verovao bih u povoljan rezultat, bar dok ne pocne utakmica :D

Edited by El Patron
Posted

Ako ne bude pun stadion u cetvrtak, niko nema pravo da zameri nista igracima, mi smo onda na nivou Cukarickog.

Da je Zvezda na nasem mestu u cetvrtak bi bilo 100.000 navijaca, a mi ne mozemo da napunimo stadion od 30.000. 

Posle 10 godina imas zicer za prolece u evropi, a kod nas je pitanje da li ce doci 15-20.000 navijaca...

Imali smo silne titule poslednjih godina, a na stadionu 2000-3000 navijaca prosecno, pa se onda zapitajmo da li smo zasluzili da imamo bolje igrace.

Vala baš. Kriv je loš i nezahvalan narod koji ne prepoznaje one silne uspehe koje im je vlast tj. uprava donela tokom 8 evropskih sezona, zaključno sa pretvaranjem Babovića u legendu kluba, pa se okreću nečem drugom u životu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...