Ted Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 no sikiriki, molim moderaciju da se juzer milosh76 preimenuje u Milos 76 Totengräber :)
*edited by mod Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Šta ima da se piše o zvezdi? Grof jači no murinjo, igramo ko barsa, grujan ide za 16 milki, katai izmislio fudbal za tošića i mora u repku, ne mogu nam ništa ni tolo ni sudije.... Sve smo to davno apsolvirali, dalje potenciranje bi bilo samo nabijanje na nos. Dovoljno valjda poznajete fudbal da ste posle derbija i sami shvatili gde ko stoji ove sezone, ne moram ja stalno da podsećam koja smo superiornost Kod vas je zabavnije, ima drama, ima kuknjava, ima sve Ima i evropskih tekmi pa i pobeda cak ;) Edited December 7, 2015 by *edited by mod
Pokojni Ruxin Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ima i pranja fleka kroz drugorazredna evropska takmičenja ;) Ne pratim fudbal koji se igra četvrtkom
*edited by mod Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ne pratim fudbal koji se igra četvrtkom I tako vec 10 godina...
MocaVukotic Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ok Pozdrav svima, bilo je lepo druziti se sa vama daj bre... kao da imaš 10 godina jbt daj no... kot imaš 10 let jbt
El Patron Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Alen Stevanovic se oporavio, bice spreman za cetvrtak. Mozda Bozinov ne pruza partije na nivou, ali meni je omiljeni stranac koji je igrao za Partizan, pored Dijare i Zuke.
*edited by mod Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Alen Stevanovic se oporavio, bice spreman za cetvrtak. Mozda Bozinov ne pruza partije na nivou, ali meni je omiljeni stranac koji je igrao za Partizan, pored Dijare i Zuke. Bozinov ispred Moreire i Klea? :O
El Patron Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Za mene da. Moreira je bio doktor i verovatno najbolji stranac, ali mi je pao u ocima posle onog kad je pobegao sa priprema i kasnije prelaska u Vojvodinu. Ne znam ko je tu bio kriv uprava ili on, ali...
goofs Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Za mene da. Moreira je bio doktor i verovatno najbolji stranac, ali mi je pao u ocima posle onog kad je pobegao sa priprema i kasnije prelaska u Vojvodinu. Ne znam ko je tu bio kriv uprava ili on, ali... Čoveka su 6 meseci blatili po novinama, upravi, treniznima, otprilike samo Đura Mutavi nije opleo po njemu (jer nije znao ko je) jer nije hteo da ode u neki Izrael/Kinu i tako oslobodi platni budžet. Što se mene tiče mogao je da pređe i u Zvezdu, ne bih mu ništa zamerio.
*edited by mod Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Čoveka su 6 meseci blatili po novinama, upravi, treniznima, otprilike samo Đura Mutavi nije opleo po njemu (jer nije znao ko je) jer nije hteo da ode u neki Izrael/Kinu i tako oslobodi platni budžet. Što se mene tiče mogao je da pređe i u Zvezdu, ne bih mu ništa zamerio. +1 @Patron Kleu nisi oprostio ruznu proslost? :(
Kreator Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Meni Djiju i Liju pa sto mesta prazno. Još je pokojni jordan ivanović rekao da je pravilno "Đa", a ne "Điu"ili "Điju".
ZokiAsov Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Ja sam ih tako zapamtio i zavoleo kao klinac, ne moz to da promeni ni sto pokojnih jordana.
MiddleClass Posted December 8, 2015 Posted December 8, 2015 nekome je bilo bolje sa tadićem, nekome je sada Bolje je sada. Oceraste Milosa... :(
Recommended Posts