ZokiAsov Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Sto bi rekao kizara nece pa nece. Prvo poluvreme nista, osim gurkanja i pola madjar... Drugo poluvreme mi napadamo, vosa bunker onaj klasican, kod nas jedino zile nesto pokusava, pri tom ga sve vreme biju i cuvaju po dvojica-trojica. Sale je bio dosta los, i onda da loptu na tacni bugarcetu da bi je ovaj car neometan u maniru rasnog centarfora poslao na jug. Odakle ideja da ringla koji celu tekmu sutira fild golove proba sa kreca, ne znam, ali nije bilo mnogo promisljeno. Gol smo primili posle prekida koje cele sezone lose branimo i to je to. Idemo sad da iskidamo svabe, nema nam druge, kokeza liga je za nas odavno zavrsena.
Ted Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 stvari se odvijaju po planu....plan je, iskreno, neobican....obicnom smrtniku mozebit neuhvatljiv ili tesko shvatljiv....ali sve ide po planu. rezultati ce se videti u maju i junu. cini se da smo pri dnu....a ustvari malo fali da oblake dotaknemo. cuti, radi i drzi se plana. svako svoj deo posla. Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Lord Stef Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Odnosno, da se posluzim mudrim recima 1 legende: Sve ide svojim tokom.
MocaVukotic Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 tačno tako, strpljen - spašen... bliznakinja nam od sledeće sezone prelazi u slovenačku ligu, ostajemo sami, boli nas paja. brinem se jedino kako će srbija na tri stuba
Milosh76 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nema veze, i tu cete kroz Kup da obezbedite Evropu :D
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nema veze, i tu cete kroz Ligu Evrope da se obezbedite :D +1
Milosh76 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Nije lepo menjati tudje reci, bez navodjenja originala... hmmm
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 (edited) liga, kup, šija, vrat edit naučno obrazovni program Edited December 6, 2015 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 upssss http://mondo.rs/a854745/Sport/Fudbal/lalatovic-i-Vojvodina-rizikuju-mnogo-tezu-kaznu.html
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 upssss http://mondo.rs/a854745/Sport/Fudbal/lalatovic-i-Vojvodina-rizikuju-mnogo-tezu-kaznu.html kao što rekoh kokijeva super liga
Milosh76 Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 (edited) Sa Toletom je bilo bolje! Ziveo Tole jos 100 godina... u KPZ Pozarevac! Edited December 7, 2015 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 nekome je bilo bolje sa tadićem, nekome je sada
keitel Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Pitanje za navijače Partizana: da li bi mijenjali ovu sezonu, ovakva kakva je, za komšijsku? Moj odgovor glasi - ni u ludilu.
Kreator Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 A zasto bismo menjali? Ako kojim slucajem pobedimo sada nemce, imacemo vise pobeda u evropi jedne sezone nego komsije 1991 :D Ako ne, onda isti broj pobeda.
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2015 Posted December 7, 2015 Pitanje za navijače Partizana: da li bi mijenjali ovu sezonu, ovakva kakva je, za komšijsku? Moj odgovor glasi - ni u ludilu. imali smo mi takvih sezona na kamarevreme je da uđemo u expert mod igrice
Recommended Posts