Azdaja Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 doveo bih ovog stanisavljevica pre ivanica 10x
J.R. Cash Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Ko nije pratio sezonu, pogleda ovu utakmicu i sve je video. Dan mrmota.
ToniAdams Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 nema veze, svi na stadion protiv njemaca, da pisemo istoriju
MocaVukotic Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 doveo bih ovog stanisavljevica pre ivanica 10x ja bih pankova pre svih. voša zasluženo. lalatović dobio ljubinka, nisu bili bolji ali jesu bili pametniji. sreća je da je prvenstvo već rešeno, pa nema neke nervoze, samo je ružno videti ovakvo vucaranje po terenu. valjda imaju neki plan protiv švaba...
Muwan Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Dajte bre, kakvo prvenstvo. Treće mesto i puna kapa, a bilo bi idealno kada bi uprava skontala da se u nedostatku tolotitula treba vaditi sa nekih 7-8 bodova u Evropi svake jeseni. Edited December 5, 2015 by beowl
El Patron Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 (edited) Nema veze :D Jeste da smo sami krivi za poraz, ali i vojvodina je imala vise srece nego pameti u drugom poluvremenu, uz sudiju koji je navlacio za njih celu utakmicu. Cim je utakmica pocela onako nervozno, znao sam da cemo tesko do pobede. Glupo bi bilo da pljujem Ninkovica zbog penala, a hvalio sam ga pre neki dan, jednostavno nece pa nece sto bi Kiza reko. Trebao je Babinjo da udari panjenku pa sta bude Edited December 5, 2015 by El Patron
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 uđoh taman kod penala već žalim auzburgžane :( Trebao je Babinjo da udari panjenku pa sta bude+1 bez sarkazma
Recommended Posts