Kreator Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) http://mondo.rs/a853491/Sport/Fudbal/Cane-o-Partizanu-Grobarima.html uživao sam u svakoj rečenici intervjua evo napokon hajlajtsa sa utakmice az alkmar - partizan koji nije sklonjen sa jutjuba: https://www.youtube.com/watch?v=CdUkMmMYJqA Edited December 3, 2015 by BlackGeorge
Muwan Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ninkara se ozbiljno primio da sve završava spoljnim pasom/šutem.
Geo Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) Mnogo bolje gadja sa kontra strane Ninkara se ozbiljno primio da sve završava spoljnim pasom/šutem. Pored talenta da korektno izvede taj pas, verujem da je dosta uticao i Drulovic da malo promeni stil igre, njemu je to u karijeri bio - Edited December 4, 2015 by Geo
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ringla (pre)često završava napad na levoj strani kad je abu u sredini a živkara desno. ovim centriranjem hvata odbrambene na krivoj nozi i za sada mu uspeva, verovatno je, što kaže geo, ljubinko upleo prste u to, pošto je to do sada jako retko radio. samo nek nastavi ovim tempom šta god da je. živko živković je blizu odlaska u dansku, biće veselo ako ode u januaru pa ćemo morati da vitlamo još jednog(minimum) golmana u prelaznom roku.
El Patron Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Spominjali su se Borjan i golman Radnickog iz Nisa, mislim da ce pre ovog mladjeg, ako ode Zivko.
keitel Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ninkari na ljeto ističe ugovor? Što će reći, imaju još mjesec dana da od njega izvuku bar nešto. Ja bih njega produžio.
kud u maglu Simoviću Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ninkari na ljeto ističe ugovor? Što će reći, imaju još mjesec dana da od njega izvuku bar nešto. Ja bih njega produžio. +1 znam da je to mačka u džaku gledajući ludu glavu, al mi je gotivac. neobjašnjivo
El Patron Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Mogao bi neko ko ima snimak cele utakmice da napravi kratak klip ili gif kad je 2 puta poslao po burek igrace AZ-a
twisted Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 (edited) jeste, jednom ono u levom ćošku našeg terena, izgledalo je maestralno zaista. ali ipak, ja bih njega zavaljao, momak je tempirana bomba, previše oscilira. dok bi vulićeviću, kojem bih dao nadimak 'mercedes' dao petogodišnji ugovor. Edited December 4, 2015 by twisted
MiddleClass Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Pisah odje da sam gledao intervju sa njim na nekoj lokalnoj cg tv. Za fudbalera rijetko elokventan i teligentan tip!
Recommended Posts