porucnik vasic Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ciganini imaju kebu i bobana markovica i bajagu. И Дарка Џамбасова.
*edited by mod Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Au sine kakva golčina. Da li je ovo moj Partizan :o Ninkara resio da se proda pa je poceo da pokazuje partije iz davne proslosti. Aferim.
Hella Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ciganini imaju kebu i bobana markovica i bajagu. imaju i vučića hehe
El Patron Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Uzivanje je gledati Ninkovica srpskog Zinedina Zidana. Procice u karijeri bolje od Lazara Markovica koji je pozurio da ode. Uz nastavak dobre igre na prolece, ocekujem duplu krunu i bar 1/4 finale LE.
*edited by mod Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Uzivanje je gledati Ninkovica srpskog Zinedina Zidana. Procice u karijeri bolje od Lazara Markovica koji je pozurio da ode. Uz nastavak dobre igre na prolece, ocekujem duplu krunu i bar 1/4 finale LE. Pozurio bi i Rumeni svojevremeno ali sa do skorasnjim igrama nije imao gde.
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 ninkara ne da nije do sada uspešno vezao dve dobre utakmice, nego nije imao tri dobra vezana poteza, a da ih ne usere nekom epskom brljotinim samo nek nastavi
El Patron Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 (edited) Jedva cekam subotu. Mora se ispratiti Vojvodina petardom za NS. Vratiti im za onaj poraz i zajebavanje oko Ivanica. Malo pre sam citao sta pisu na forumu Vojvodine, raduju se povredi Vulicevica ccc... jebace vas Babinjo Edited December 3, 2015 by El Patron
El Patron Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Naravno za Fifa Tv pricao je i Dr. Stefan Babo
twisted Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 ja mislim da sa vojvodinom igramo neki buđav rezultat 1:0 ili tako nešto. drula će krene s kontrama, pa posle u blagi pritisak, pa onda taktika jevtoviću drži gaće zadnjih 15 min
Kreator Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Fotografija ne vazi, mora ponovo jer sneza ne drzi mobilni u ruci.
Recommended Posts