kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 abumbakar za 0-1 ono vulićevićevo lomljenje ruke je izgledalo tragično, kao onomad kad je henrik larson slomio nogu. žao mi ga je. odigrao sjajno, pa povreda. pa je taman počeo ulaziti u formu lagano, a onda ovo. izdrži momčino
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 dajte neki linak. dosadno u podgoriciprobaj da skineš orion tv aplikaciju za mob.
twisted Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 (edited) živko linijaš, ovo bi bio gol da smo u evropi. pa mi i nemamo desnog beka rezerve kako treba, fabrisio, balažic, ćirković? link: http://www.uzivotelevizija.net/index.php/tv-arena-sport-1 Edited December 2, 2015 by twisted
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 živko linijaš, ovo bi bio gol da smo u evropi. pa mi i nemamo desnog beka rezerve kako treba, fabrisio, balažic, ćirković?na desog beka bi trebao ići bandalovski, ipak mu je to primarna pozicija. a na cb će fabricio i balažic, ako se oporave za deset dana :(
El Patron Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Balazic je zavrsio sezonu, a Bandalovski je mnogo sigurniji i od Fabricija i Cirkovica. Pre mislim da ce Petrovic kao i danas da igra desno beka.
kud u maglu Simoviću Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 da, balažic je na duže odsutan. nisam ni smeo da pominjem petrovića. al kako stvari stoje... mada bi ja više voleo da gledam bandalovskog na beku. nego jel može neko od ovih levih bekova koje smo doveli da se preorjentiše na desnu stranu? ringla igra carski
Kreator Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Mihajlov Jovanovic Stankovic Ne gledam utakmicu,za mihajlova i jovanovic znam da jesu, je li i stankovic "nas"? Strasno kako se svi brzo vracaju...sta smo sve trpeli sve ove godine a jos i trpimo danas...
twisted Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 završnica napada je za lekciju u udžbeniku pod naslovom: ovako ne treba
Milosh76 Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Sto se iznervirao Vizura™ ? Jel su vas sudije ostetile? Vulicevic :(
adasevic Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Vulicevic je izgleda ipak "dobro" prosao. Nije polomio ruku nego samo iscasio lakat, odnosno pokidao ligamente u laktu. Nosice 3 nedelje gips, a trebalo bi da bude spreman za pocetak zimskih priprema... kako je izgledalo, ovo je jos i sjajno...
Muwan Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Au sine kakva golčina. Da li je ovo moj Partizan :o
Recommended Posts