kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Abubakar: Sanjao sam da dajem golove u Evropi, a sad ceo Kamerun navija za Partizan zbog mene http://www.mozzartsport.com/vesti/abubakar-sanjao-sam-da-dajem-golove-u-evropi-a-sad-ceo-kamerun-navija-za-partizan-zbog-mene/121720 samo da ne uđe u mbođ reklamerski mod sreća te nas blicz je jebe preterano
Azdaja Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Kakve rezultate prave sa 0 uloženih eura, preduzeće godine. Titulu smo prezalili te je ovo i više nego dovoljno da nas greje u zimskom prelaznom roku. Jel se zna dal onaj mali Veljković naginje ganima ili nama kad je navijačko opredeljenje?
Milosh76 Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Onima za koje proceni da ce manje kasniti u isplati obecane plate i premija
hazard Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Abubakaru stvarno lezi AZ. Juce je mogao da ima jos 3 asistencije, zicer Ninkovica, pre toga posle kiksa odbrane AZ-a kad je lose dodao samom Ninkovicu i ne znam da li je neko primetio kad je pokusao da doda samom Zivkovicu, jedan igrac Alkmara je u poslednjem trenutku izbacio nekako. Plus jos 2 gola u Beogradu protiv njih. Zapamtice ga dobro :D Abubakar: Sanjao sam da dajem golove u Evropi, a sad ceo Kamerun navija za Partizan zbog mene http://www.mozzartsport.com/vesti/abubakar-sanjao-sam-da-dajem-golove-u-evropi-a-sad-ceo-kamerun-navija-za-partizan-zbog-mene/121720 A bio je onaj delijski yt uradak od pre par godina ,,Abubakar Oumaru zavuk'o ga Partizanu"...ko kome šta sada zavlači
keitel Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 A bio je onaj delijski yt uradak od pre par godina ,,Abubakar Oumaru zavuk'o ga Partizanu"...ko kome šta sada zavlači Bila je valjda i kombinacija da pređe kod njih iz Vojvodine, pa se nešto zamrsilo te su odlučili da ga pošalju u Beveren kako bi odatle mogao u Zvezdu? Posle se to izjalovilo kad je u Zvezdi promjenjeno rukovodstvo. Tako sam bar ja načuo. Svejedno, Abubakar je za ovaj nivo fudbala vanzemaljac. Ono što ne mogu da shvatim, kako ga u Belgiji nije zapazio neki od tamošnjih većih klubova.
luks Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Sa fejsa: Grobarski trash romantizam 1 сат · Ako je neko od Grobara jos u Alkmaru, Amsterdamu ili u Holandiji uopste, nek se javi Shady McCoy, decko je ostao bez para i izgubio ekipu, sam je na zeleznickoj u Hagu i nema resenje za povratak u Srbiju! Shady McCoy долази рајко брежанчић по мене,хвала вам свима који сте се поцимали да ми нађете превоз живот сам вам дужан,пуно вам хвала од срца Свиђа ми се · Одговори · 504 · 1 сат Stefan Kuzman Rajko Goca Brezancic VELIKI GOSPODINE ! Свиђа ми се · Одговори · 192 · 1 сат
Kreator Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 (edited) Sad tek vidim, mi smo sa sedam pobeda u evropi u jednoj sezoni bukvalno rekorderi u Srbiji po broju pobeda. Recimo zvezda je ostvarila pet pobeda kada je osvojila keš, a vermez u partizanovoj uefa sezoni 4 pobede. Zvezda je još jednom ostvarila 5 pobeda u sezoni 1977/78 kada su izgubili u finalu kupa uefe, i jednom 6 pobeda u sezoni 1991/1992 keš. Edited November 27, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 zbog promene sistema takmičenja trebalo bi da računamo pobedu protiv bateta, az-a x2, i za sad ovu u nemačkoj. ove ostale nek služe za poboljšanje statistike. brezančara
Ted Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 prolazimo, izvlačimo Molde i izbacujemo ga, a onda idemo na Bragu koja izbacuje Dortmund pa izbacujemo i nju. onda nas iznenađujuće čeka Mitjiland koji izbacije Liverpul....posle idemo na Andrleht, prenosi Strajnić, penali, ajmooooo Stefane......goooooolllll.....u finalu smo, a tamo.....jebeni Krasnodar.....e to će biti tekma. naravno, ako spospobna uprava ojača tim u prelaznom roku, biće lakše.
twisted Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 ted je počeo da uzima od mog dilera... odmah se vide rezultati
goofs Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Babo ne igra protiv Spartaka, dobijamo petardom.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted November 29, 2015 Posted November 29, 2015 Ajde bar 0-1, odigrah vas u kladzi, dali 1,50 pa bese primamljivo...
Recommended Posts