Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2015/2016

dranata

Recommended Posts

Posted

Solidno je Cika Crni poslozio odbranu te sezone, mislim da u prvenstvu nijednom nismo izgubili.

Viljareal nas je pojeo prvo poluvreme, loptu nismo pipnuli, posle smo uz dosta srece i sudiju dosli do boda. Slicno je bilo i sa CSKA u Bgd, koji je bio jak kao zemlja, Karvaljo i Vagner su sahranili Sporting u finalu usred Lisabona.

Nije on ništa posložio, nego je imao dobre igrače u odbrani. Generalno mi se kenja od priče kako je tu Vermezović nešto posložio, uradio, osmislio... Imao je solidne igrače i poklopilo mu se na žrebu. Inače je on samo jedan smrdljivi batađorista koga je jedne sezone ukenjalo.

• Replies 13.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

1570

• kud u maglu Simoviću

1081

• Muwan

587

• El Patron

526

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislim da se bitno razlikuje bodovanje u evro takmičenjima sada, i kada je Vermez bio trener.

Tada smo poprilično lako izbacili Otelul i Dinamo, pa u grupi gaženje Egalea, bod u Rimu, bod kući Viljareal..utakmice sa Midlsborom se jedva i sećam. Onda opaka zima protiv Dnjepra kući, Odita 2 komada i prolaz ni iz čega tamo..

CSKA je bio klasa iznad, što su posle i potvrdili osvajanjem.

Čini mi se da mi je ova sezona ipak draža. Vermez je od jačih pobedio samo Dnjepar tamo, a sada su pali Steaua, Bate, AZ (2x) i Augzurg (možda 2x :naughty: )

Koeficijent nam je u ovoj sezoni već sada odličan..ako ga poredimo sa koeficijentima iz sezona koje će se računati za sledeću

1.925   3.600   2.000   2.550   6.850

Posted

e58b1d7d7dc4ba7f50f7a9a4.jpg

Fina vam je maskota nema sta.

8c2646c766256fe06b164f39.jpg

Nego me zanima da li je persona skroz levo na slici neko i nesto u vasem klubu (ili je samo imucni fan)?

Posted

imucni izgleda kao upravo izasao iz klonje... nedovrsenog posla...

Posted

Vazura bog fudbala, sedam evropskih pobeda zasad (moze biti da je to rekord kada su srpske ekipe u pitanju), a ima da odigra bar jos tri utakmice.

Posted

Treba da izgubite 3:0. Ok, primili ste pet od Petah Tikve, mozda nije sasvim nemoguce.

Posted

Kako kako? Augsburg + dve u 1/16.

ne volim pripremanje ražnja dok zeka trčkara šumom

:fantom:

Posted

I Jirgen Reber bio na utakmici. Jbg opet Babovic na slici

tmt_az-fkp_26.11.2015_01_27268.jpg

tmt_az-fkp_27.11.2015_01_27373.jpg

Posted

e58b1d7d7dc4ba7f50f7a9a4.jpg

Fina vam je maskota nema sta.

To!!! Ja se pitam gde je profa :)

Posted

bilbao nam je učinio medbedju uslugu sa ovom pobedom. da su lepo remizirali ili izgubili, imali bi šanse i za prvo mesto...

Posted

Vazura :Hail:  A smejali ste se coveku kad je nudio milion i po evra Vojvodini za Ivanica. Da je uspeo da ostvari sve zamisli u prelaznom roku vi biste sada kalkulisali da li vam vise odgovara da budete prvi u grupi LS, i time izbegnete ove najjace, ili da budete drugi i izbacite nekog od velikana dok nije dostigao top formu. :fantom:

Posted (edited)

Abubakaru stvarno lezi AZ. Juce je mogao da ima jos 3 asistencije, zicer Ninkovica, pre toga posle kiksa odbrane AZ-a kad je lose dodao samom Ninkovicu i ne znam da li je neko primetio kad je pokusao da doda samom Zivkovicu, jedan igrac Alkmara je u poslednjem trenutku izbacio nekako. 

Plus jos 2 gola u Beogradu protiv njih. Zapamtice ga dobro :D

Abubakar: Sanjao sam da dajem golove u Evropi, a sad ceo Kamerun navija za Partizan zbog mene        

http://www.mozzartsport.com/vesti/abubakar-sanjao-sam-da-dajem-golove-u-evropi-a-sad-ceo-kamerun-navija-za-partizan-zbog-mene/121720

Edited by El Patron
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...