ZokiAsov Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 sta su trazili? izvod iz maticne knjige rodjenih? krvnu sliku? Snimak pluca? Nalaz od prostate. Radi jedan lik koji je pritom uzasno spor. Kazu da je u tiketlajnu na trgu n.pasica nesto bolje i manji red.
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Nalaz od prostate. Radi jedan lik koji je pritom uzasno spor. Kazu da je u tiketlajnu na trgu n.pasica nesto bolje i manji red. ja hteo danas u tiketlajnu da kupim dve karte za jug, ali me ortak u poslednji cas ispalio i rekao da ipak ne moze da dodje. :( inace u novinama v.novosti u glavnim sportskim vestima nema nista o sutrasnjoj utakmici, ali zato ima o orlandicu i njegovoj povredi. ccccc.....
El Patron Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A prosle godine izbacise Danski Alborg: Nisu prosle godine, nego te godine kad su i Hajduk. Alborg je prosle godine izbacio Dinamo. Prosle godine mislim da nisu ni igrali evropu.
Geo Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 ja hteo danas u tiketlajnu da kupim dve karte za jug, ali me ortak u poslednji cas ispalio i rekao da ipak ne moze da dodje. :( inace u novinama v.novosti u glavnim sportskim vestima nema nista o sutrasnjoj utakmici, ali zato ima o orlandicu i njegovoj povredi. ccccc..... Koja je cena karata ? Predpostavljam da se moze kupiti u butiku danas?
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 gledao juče kizaru. neca mu je prva opcija na lbeku, a trujić na dmc. neka nam je dobri alah u pomoći. tananananananana
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 Koja je cena karata ? Predpostavljam da se moze kupiti u butiku danas? jug je bio 300, a istok 600.
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) gledao juče kizaru. neca mu je prva opcija na lbeku, a trujić na dmc. neka nam je dobri alah u pomoći. tananananananana imas li podatak za svih prvih 11? dmc bese zadnji vezni? milinkovic i ja slicno razmisljamo :D @kums, daj link za konferenciju da pogledam, jednostavno ne verujem da ce to da uradi :) Edited July 14, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 jeftović, ne trujić. maj mistejk. kizara bio na areni pa sam na pola uva uhvatio nešto. brašanac i jeftović će biti opcije za zadnjeg veznog. a petrović, onaj riđi klinac, bandalovski i brazilac za levog beka u zavisnosti od protivnika. cenim da izlaze živković, vulićević, ostojić, slovenac, petrović, jeftović, medžik, ninković, ?, abubakar, bugarin. 2:0 ringla i bojinov
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 aha, ok. bas i nisam verovao da ce to da uradi, makar ne odmah :D tim, hmmm, ostojic? zar ne moze cirkovic tu? ostojic kao krajnja nuzda. na mesto znaka pitanja zivkovic, ako moze da trci 90min., ako ne onda ilic i zivkovic po poluvreme recimo, pa da se menjaju pozicije kada ko bude igrao.
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) brasnjavi, jeftovic, caletov sin, petrovic, ostojic...ovo je bas previse. jedino ovaj jeftovic tu moze malo da igra, pogotovo napred. Edited July 14, 2015 by BlackGeorge
Kreator Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 (edited) PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević (od 45. Bandalovski), Ostojić, Ćirković, N. Petrović - Jeftović, Brašanac, Ninković (od 81. Lukić), Babović (od 62. S. Ilić) - Abubakar (od 62.Trujić), Božinov (od 83. Kojić). Ovo je ekipa koja je igrala zadnju utakmicu protiv Vasasa (4:1). Tu bi trebalo traziti prvih 11. Realno je, ali ne i ispravno da stvarno igra ostojic ispred cirkovica, bez obzira na to ko igra bolje levom nogom a ko desnom. n.petrovic u timu je ozbiljna pretnja, koliko sam gledao preko jutjuba oni imaju jako brza krila, tako da ih nece moci ni lasom uhvatiti. Edited July 14, 2015 by BlackGeorge
teacher Posted July 14, 2015 Posted July 14, 2015 uf, 4-3-2-1 def-counter iz CM99, taktika koja kida...
Recommended Posts