Jump to content

FK PARTIZAN 2015/2016

Featured Replies

sta su trazili? izvod iz maticne knjige rodjenih? krvnu sliku? Snimak pluca?

Nalaz od prostate. Radi jedan lik koji je pritom uzasno spor. Kazu da je u tiketlajnu na trgu n.pasica nesto bolje i manji red. 

3-0 za nas sutra u revansu smor 0-0

Nalaz od prostate. Radi jedan lik koji je pritom uzasno spor. Kazu da je u tiketlajnu na trgu n.pasica nesto bolje i manji red. 

ja hteo danas u tiketlajnu da kupim dve karte za jug, ali me ortak u poslednji cas ispalio i rekao da ipak ne moze da dodje. :(

inace u novinama v.novosti u glavnim sportskim vestima nema nista o sutrasnjoj utakmici, ali zato ima o orlandicu i njegovoj povredi. ccccc.....

A prosle godine izbacise Danski Alborg:

Nisu prosle godine, nego te godine kad su i Hajduk. Alborg je prosle godine izbacio Dinamo.

Prosle godine mislim da nisu ni igrali evropu.

ja hteo danas u tiketlajnu da kupim dve karte za jug, ali me ortak u poslednji cas ispalio i rekao da ipak ne moze da dodje. :(

inace u novinama v.novosti u glavnim sportskim vestima nema nista o sutrasnjoj utakmici, ali zato ima o orlandicu i njegovoj povredi. ccccc.....

Koja je cena karata ? Predpostavljam da se moze kupiti u butiku danas?

gledao juče kizaru. neca™ mu je prva opcija na lbeku, a trujić na dmc.

neka nam je dobri alah u pomoći.

tananananananana

:s_w:

Koja je cena karata ? Predpostavljam da se moze kupiti u butiku danas?

jug je bio 300, a istok 600.

gledao juče kizaru. neca™ mu je prva opcija na lbeku, a trujić na dmc.

neka nam je dobri alah u pomoći.

tananananananana

:s_w:

imas li podatak za svih prvih 11?

dmc bese zadnji vezni? milinkovic i ja slicno razmisljamo :D

@kums, daj link za konferenciju da pogledam, jednostavno ne verujem da ce to da uradi :)

Edited by BlackGeorge

jeftović, ne trujić. maj mistejk.

kizara bio na areni pa sam na pola uva uhvatio nešto. brašanac i jeftović će biti opcije za zadnjeg veznog. a petrović, onaj riđi klinac, bandalovski i brazilac za levog beka u zavisnosti od protivnika.

cenim™ da izlaze

živković, vulićević, ostojić, slovenac, petrović, jeftović, medžik, ninković, ?, abubakar, bugarin.

2:0

ringla™ i bojinov

:fantom:

aha, ok. bas i nisam verovao da ce to da uradi, makar ne odmah :D

tim, hmmm, ostojic? zar ne moze cirkovic tu? ostojic kao krajnja nuzda. na mesto znaka pitanja zivkovic, ako moze da trci 90min., ako ne onda ilic i zivkovic po poluvreme recimo, pa da se menjaju pozicije kada ko bude igrao.

? će biti brašnjavi 99%

brasnjavi, jeftovic, caletov sin, petrovic, ostojic...ovo je bas previse.

jedino ovaj jeftovic tu moze malo da igra, pogotovo napred.

Edited by BlackGeorge

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević (od 45. Bandalovski), Ostojić, Ćirković, N. Petrović - Jeftović, Brašanac, Ninković (od 81. Lukić), Babović (od 62. S. Ilić) - Abubakar (od 62.Trujić), Božinov (od 83. Kojić).

Ovo je ekipa koja je igrala zadnju utakmicu protiv Vasasa (4:1). Tu bi trebalo traziti prvih 11.

Realno je, ali ne i ispravno da stvarno igra ostojic ispred cirkovica, bez obzira na to ko igra bolje levom nogom a ko desnom. n.petrovic u timu je ozbiljna pretnja, koliko sam gledao preko jutjuba oni imaju jako brza krila, tako da ih nece moci ni lasom uhvatiti.

Edited by BlackGeorge

CJ3M5FPUYAA5xUE.jpg

uf, 4-3-2-1 def-counter iz CM99, taktika koja kida...

Guest
This topic is now closed to further replies.