Kreator Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Cuvena panjenka protiv Dinama iz Moskve Kakvi su ovo golovi bili, Babinjo za jedan od najlepsih golova u istoriji Partizana i Zabija sa pola terena na debiju hoces jagodinu i metalac? očas posla ću to...ne brini.
kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 jel si ti rekao onomad da nećeš više da kačiš babovića. deluješ kao da si milijin pr.
El Patron Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Rekao sam da necu njegove slike, ali ovo je drugo
kud u maglu Simoviću Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) ah da, ovo su pokretne slike rećićemo stefanu da si bio aktivan. sad jedino ako ne popunjavaš neku eksel tabelu, mada i tu možemo da lažiramo učinak Edited November 15, 2015 by kud u maglu Simoviću
Kreator Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Ovo je samo teezer, i to za svega 8.minuta igre protiv Jagodinaca. Muzika u pozadini odgovarajuća, kompozicija "black magic". Na ovoj tekmi je otvarao kontre protivniku ko nikad do sada. Pure art.. Edited November 15, 2015 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Bahato... Sve mlađe kategorije fudbalskog kluba Partizan bile su više nego ubedljive proteklog vikenda, ali su najsnažniji utisak ostavili mlađi pioniri Parnog valka, koji su u večitom derbiju više nego ubedljivo savladali vršnjake iz Crvene zvezde rezultatom 7:1 (2:1). http://www.mozzartsport.com/vesti/rafal-mladjih-pionira-partizana-zvezda-na-teleoptiku-demolirana-sa-7-1/120854
Ted Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 napokon da neko oslika pravi odnos između dva kluba
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Bahato... http://www.mozzartsport.com/vesti/rafal-mladjih-pionira-partizana-zvezda-na-teleoptiku-demolirana-sa-7-1/120854 maminjo, znaci sa 5-6 godina mozemo to ocekivati i medju najstarijim kategorijama
Kreator Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 (edited) video sam branislava trajkovića danas u veru, na voždovcu . sad kad bi se vratio u partizan taman bi se uklopio u ovaj užas Edited November 17, 2015 by BlackGeorge
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 ja mislim već sledeće bravo tede!
Ted Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 moramo sagledavati stvari realno. a realno je da je nerealno ovo što se dešava našem prvom timu. ali sve mora doći na svoje. oni su sad kao u naletu i euforiji ali to je privid. kao na filmu, kad dobri momci napokon ugaze skota i misliš da je gotov, ali jebena režija uvek namesti da on kao oživi, pridigne se. al kad ga drugi put klepiš onda je finito. bez obzira ko je režirao.
porucnik vasic Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 moramo sagledavati stvari realno. a realno je da je nerealno ovo što se dešava našem prvom timu. ali sve mora doći na svoje. oni su sad kao u naletu i euforiji ali to je privid. kao na filmu, kad dobri momci napokon ugaze skota i misliš da je gotov, ali jebena režija uvek namesti da on kao oživi, pridigne se. al kad ga drugi put klepiš onda je finito. bez obzira ko je režirao. Трт.
Recommended Posts