bradilko Posted July 12, 2015 Posted July 12, 2015 Промоцији Партизановог дреса присуствовала је и Милица Дабовић, капитен женске репрезентације Србије у кошарци, златне на Европском првенству у Мађарској +1 el ovo markinjos?
dranata Posted July 13, 2015 Author Posted July 13, 2015 Broj 2 je apsolutno nenadmašan Jbt znam za ćoravu kokoš i zrno ali totalna mi je misterija kako je ovaj mučenik uspeo da zalila onaj antologijski gol ganima. Što je najgore, nije tako loš u otvaranju za pas, ume da se otkrije i udje u šansu ali realizacija mu je ubedljivo najgora u svemiru. Odgovor na to pitanje, nije umeo da da ni sam Kojara, jutro posle derbija. Pitali ga da li se seća upućene lopte, centaršuta, svog šuta, kaže ' ničega. Sećam se samo lopte u golu. Daklem, slučajno :D Noga mu se pozlatila!
kud u maglu Simoviću Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 da ga jebem, mogli su bolje da nalepe reklamu, a ne da se vidi crna traka pozadi+1 hvala milanu lukaču za sve, a posebno za ona dva penaltika
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) dornelas mozda zaigra u revansu, posto je upravo registrovan. http://www.mozzartsport.com/vesti/poslednje-pojacanje-partizana-za-ligu-sampiona-brazilac/110461 Edited July 13, 2015 by BlackGeorge
El Patron Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 (edited) Ovo verovatno nece ni jedan golman u derbijima odbraniti, za ovo treba i srece mnogo. Plus su i Ninkovic i Mijailovic slabo sutirali, a i Lukac se skoro uvek kod penala baca u desnu stranu. Ne znam sta toliko imate protiv Zivkovica, do sada je sasvim dobro branio, cekao je sansu , nikad se nije bunio sto je na klupi. Kako je Lukac branio posle povrede sasvim je bio zasluzio mesto na golu. Lukac je branio za svaku pohvalu kad je dosao u Partizan, pogotovo protiv Siraka kad nas je izvukao, ali posle povrede je bas slabo branio. Zivkovic je kiksnuo jedino protiv Novog Pazara, ali ta utakmica i nije imala neki takmicarski znacaj. Posle ove utakmice je Nikolic priliku dao Zivkovicu Edited July 13, 2015 by El Patron
Ted Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Jedno je sigurno, niti jedan golman komšija neće napraviti što Lukač, razmak između dva penala duži je od golmanske karijere. Lukač i Živko su ista klasa. Lukač je imao tu nesreću da se povredi, Živko je iznenadnu šansu iskoristio na najbolji način, pa je epilog logičan.
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Momci su vec nedelju dana u beogradu, pripremaju se na terenu cukarickog. Jako su ozbiljni, zele da nam daju makar jedan gol, ako moze i vise: http://www.mozzartsport.com/vesti/trener-dile-gori-za-mozzart-sport-samo-da-damo-jedan-gol-partizanu/110473 Nadam se da ih je nas trener dobro skautirao i da cemo ih pobediti sutra. Kairat kao opomena!
*edited by mod Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Trener je rekao da ima jako malo informacija o njima. Znaci mora Bozinov dva komada.
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 evo utakmice koju su odigrali skoro, 24 juna protiv shiraka:
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 A evo i dvomeca sa hajdukom pre dve godine, kada su ih izbacili:
ZokiAsov Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Realno, necemo se valjda porediti sa kesama od timova kao sto su ajduk i alborg. Inace prodaja sezonskih funkcionise kao sat, otprilike pola cuke po coveku traje, ja bio jutros ispred mene 10 ljudi, popodne je kaze drugar, red narastao na celih 50 cekalo se satima.
Kreator Posted July 13, 2015 Posted July 13, 2015 Realno, necemo se valjda porediti sa kesama od timova kao sto su ajduk i alborg. Inace prodaja sezonskih funkcionise kao sat, otprilike pola cuke po coveku traje, ja bio jutros ispred mene 10 ljudi, popodne je kaze drugar, red narastao na celih 50 cekalo se satima. sta su trazili? izvod iz maticne knjige rodjenih? krvnu sliku? Snimak pluca?
Recommended Posts