Lord Stef Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 ima li neko nekakvu, bilo kakvu informaciju da li naši vrli "skauti" traže bilo koga iz veznog reda u prelaznom periodu???? Naravno, ne mogu da kvotujem jer je stari topic zakljucan, ali ovaj post treba ponavljati u svakoj prilici: Danas u Žurnalu članak o potencijalnim pojačanjima. Uz uobičajene povratnike, pominju se mladi italijanski reprezentativci Mario Gambe Sinistre i Đovani Albero, potom Argentinac Hoze Sinkohones iz Numansije, Australijanac Rafter, holandski štoper iz Nirnberga Mark Van Forme, Jalovincev iz Rostova, Brazilci Kraterson, Levatildo i Žunior Kiksaldo, Mađar Pal Amud iz Budapest Honveda, Poljaci Panjevski i Zvrndovski iz Korone Kjelce, Islanđanin Fulraspadson iz Lilestrema, Kilavsen iz Esbjerga, Slovak Numeniš iz bečkog Rapida, Vezarjan iz Pjunika, Hevim Oron iz estonske Flore, Akred Berdži iz Etoal Sahela, kapiten korejske mlade reprezentacije Uan Tač Tu Mač itd. Ako dovedemo bar trećinu njih, biće ovo zanimljivo leto.
Kreator Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) Izgleda da je polovina od ovih na kraju ipak i dosla u partizan, ali pod drugim prezimenom, da zavaraju trag. Fabrisio - kiksaldo Bozinov - jalovincev Babovic - panjevski Jevtovic - kilavsen Lekovic - fulraspadson ...dopuniti po zelji... Edited November 9, 2015 by BlackGeorge
Jozef K. Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Meni je Babović više Pal Amud, a Božinov Fulraspadson Poslao tapatalk
Kreator Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 (edited) ne, božinov je jalovincev, jer iako je drugi strelac lige tri puta više je promašio. a babović je laki panj...panjevski.. Edited November 9, 2015 by BlackGeorge
twisted Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=11&dd=09&nav_id=1061259
Geo Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=11&dd=09&nav_id=1061259 Kod ovog transfera je najveci problem bio sto igra na nezgodnom( rezervisanom)mestu ...
Milosh76 Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Takvog coveka ste nasli da prozivate! Stidite se, grobari! Ovaj skoro da je veca faca cak i od naseg Bajka... mozda je i on Bojanu... ko zna :D
El Patron Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 (edited) http://fudbal.hotsport.rs/2015/11/10/koga-to-proziva-babovic-vezista-crno-belih-objasnio-ko-nije-za-tim-partizana/ Babović danas proslavlja 20-godišnjicu od svog prvog treninga u dresu Partizana, koji mu je kako on kaže kao rođendan. – Danas je 20 godina od mog prvog treninga u Partizanu, detinjstvo, sada doba srednjih godina i namera da ostarim uz moj klub… Slavim ovaj dan svake godine kao rođendan. PFC nije usputna stanica, banka, pošta ili kafić… U Partizanu se živi i umire, posle svakog poraza, posle svake pobede… Ko to ne oseća nije za ovde… Partizan Partizanovcima, napisao je Babović na Instagramu. Babinja za trenera Edited November 10, 2015 by El Patron
Geo Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 http://fudbal.hotsport.rs/2015/11/10/koga-to-proziva-babovic-vezista-crno-belih-objasnio-ko-nije-za-tim-partizana/ Babović danas proslavlja 20-godišnjicu od svog prvog treninga u dresu Partizana, koji mu je kako on kaže kao rođendan. – Danas je 20 godina od mog prvog treninga u Partizanu, detinjstvo, sada doba srednjih godina i namera da ostarim uz moj klub… Slavim ovaj dan svake godine kao rođendan. PFC nije usputna stanica, banka, pošta ili kafić… U Partizanu se živi i umire, posle svakog poraza, posle svake pobede… Ko to ne oseća nije za ovde… Partizan Partizanovcima, napisao je Babović na Instagramu. Babinja za trenera Fali i prateca slika sa instagrama da reci zvuce mocnije ...
ZokiAsov Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ne znam, nisam siguran... Gledaj kakvi smo mi napred. Tu su Miki i Nine (Milijaš iNinković, prim. aut), onda Dauda!“
Ratamahatta Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Babinjo je u midlife crisisu s 28, gospodin.
Bright Billy Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Ne znam, nisam siguran... Gledaj kakvi smo mi napred. Tu su Miki i Nine (Milijaš iNinković, prim. aut), onda Dauda!“ +1
Mark Rothko Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Fali i prateca slika sa instagrama da reci zvuce mocnije ... Navodno je Babinjo zakačio ćega Džajine male za rever. Džepni trofej.
Kreator Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Dokle cete da poganite topik ovim tatinim smrdom?
Recommended Posts